Home / Featured / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν.4172 ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΚΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν.4172 ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΚΠΕ

Δημοσιεύτηκε: 9:15 μμ Ιούνιος 16th, 2015  


metatheseis

Αξιότιμοι συνάδελφοι

Όλων των ειδικοτήτων,

Mόνο απορίες ως προς το ποιες είναι οι πραγματικές  θέσεις της Ο.Κ.Π.Ε.   προκαλεί το Δελτίο Τύπου της με τον «κλισέ» τίτλο «Κανείς δεν περισσεύει».

Το όψιμο ενδιαφέρον της Ο.Κ.Π.Ε. για τα εργασιακά δικαιώματα των «μη  κοινών» ειδικοτήτων και η διαπίστωση για το άδικο της ανάκλησης των μετατάξεων τους, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις πράξεις της, καθότι οι δικαστικές  προσφυγές τόσο της ιδίας όσο και μελών της στο Σ.τ.Ε. στρέφονται κατά όλων ανεξαιρέτως των μεταταγμένων εκπαιδευτικών ανεξαρτήτως ειδικότητας και των μεταταγμένων διοικητικών.

Αντιθέτως καλούμε το Δ.Σ. της Ο.Κ.Π.Ε. εάν πράγματι έχει αγαθές προθέσεις, να ζητήσει έμπρακτα συγνώμη από όλους τους συναδέλφους  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από μετάταξη και τους μεταταγμένους εκπαιδευτικούς στη Διοίκηση, για την αχαρακτήριστη στάση της απέναντι τους με  παραίτησή της από τη  δικαστική της προσφυγή – αίτηση ακύρωσης στο Σ.τ.Ε.,  η  οποία επαναλαμβάνουμε ότι στρέφεται  κατά όλων των μετατάξεων συλλήβδην, όπως έχουμε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, από αντίγραφο του δικογράφου που βρίσκεται στα χέρια μας.

Επομένως παροτρύνουμε το Δ.Σ. της  ΟΚΠΕ να μην προβαίνει στο εξής σε βαρύγδουπες και αντιφατικές, ως προς τη μέχρι τώρα στάση της απέναντι στο σύνολο των μεταταγμένων,  δηλώσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν  εντυπώσεις, αλλά δεν έχουν καμία ουσία και σχέση με την πραγματικότητα και  σκοπεύουν καθαρά στην παραπλάνηση του συνόλου των μεταταγμένων.

Διότι αποτελεί συν τοις άλλοις και  «σχιζοειδή»  συμπεριφορά από την εν λόγω Ομοσπονδία από τη μια μεριά να καλεί σε σύσταση οργανικών υπέρ των μεταταγμένων καλώντας τους μάλιστα «στην αγκαλιά της» και από την άλλη να προσφεύγει δικαστικά στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, το Σ.τ.Ε. και να ζητά την ακύρωση του συνόλου των μετατάξεων συλλήβδην !

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ Ν.4172/2013

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...