Home / HEADER-NEWS / 17-18/6 η αυτοπαρουσίαση υποψήφιων Διευθυντών Β/θμιας

17-18/6 η αυτοπαρουσίαση υποψήφιων Διευθυντών Β/θμιας

Δημοσιεύτηκε: 6:38 πμ Ιούνιος 17th, 2015  


manager2

17 με 18 Ιουνίου μπορούν οι εκπαιδευτικοί, που είναι υποψήφιοι για τις θέσεις Διευθυντών σχολικών μονάδων της Β/θμιας καθώς και των εργαστηριακών κέντρων, να απουσιάσουν από τις θέσεις τους για να αυτοπαρουσιαστούν στο σύλλογο διδασκόντων.

Η διαδικασία είναι προαιρετική, πραγματοποιείται ύστερα από συνεννόηση του υποψηφίου με το σύλλογο διδασκόντων της σχολικής μονάδας που θα αυτοπαρουσιαστεί, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Σημειώνεται ότι η άδεια που τυχόν θα χορηγηθεί από την προϊσταμένη του αρχή χρεώνεται ως κανονική άδεια.

Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας γνωστοποιεί με 

 του, που διαβίβασε στη Βουλή, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ότι ο στόχος του Υπουργείου είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες επιλογής Διευθυντών και Υποδιευθυντών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός του διδακτικού έτους.

Επίσης γνωστοποιείται ότι σε κενές ή κενούμενες θέσεις Διευθυντών ή υποδιευθυντών σχολικών μονάδων και εργαστηριακών κέντρων και υπευθύνων τομέων Ε.Κ, η διαδικασία επιλογής επαναλαμβάνεται το αργότερο εντός τριών μηνών, με απόφαση του οικείου διευρυμένου ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...