Home / HEADER-NEWS / Στο νοσοκομείο μαθητές που έδιναν πανελλαδικές

Στο νοσοκομείο μαθητές που έδιναν πανελλαδικές

Δημοσιεύτηκε: 4:08 μμ Μάιος 20th, 2015  


panelladikes2014_361619827

Όπως αναφέρει το e-volos.gr μια 17χρονη μαθήτρια από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας που έδινε σήμερα πανελλαδικές εξετάσεις, μεταφέρθηκε σήμερα με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στο 2ο ΓΕΛ Βόλου, με έναν μαθητή από το 8ο ΓΕΛ Βόλου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο επειδή έδινε εκεί εξετάσεις, λίγο πριν τις 10. Και αυτός ο μαθητής μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Οι δύο μαθητές, σύμφωνα με το e-volos.gr,  πήραν έγγραφο και θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από κρίση πανικού

Λίγο νωρίτερα είχε λάβει τα θέματα των πανελλαδικών

Κρίση πανικού έπαθε το πρωί της Τετάρτης μαθήτρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας στη Μαγνησία, περίπου 45 λεπτά μετά την υπαγόρευση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι καθηγητές κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου, για να πάρει έγγραφο και να δώσει επαναληπτικές εξετάσεις.Το περιστατικό συνέβη στις 09:45 σήμερα το πρωί και, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο, ενώ θεωρείται βέβαιο, ότι και άλλα παιδιά επηρεάστηκαν από το περιστατικό, που ωστόσο δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της κοπέλας.

Κατά τ’ άλλα, όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, η διαδικασία κύλισε ομαλά στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας, όπου σήμερα δεύτερη μέρα των πανελλαδικών οι μαθητές εξετάστηκαν στα μαθήματα γενικής παιδείας Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά – Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.

newsbeast.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...