Home / HEADER-NEWS / Νέο Π.Μ.Σ. για εκπαιδευτικούς «Εκπαιδευτικό Μάνατζμεντ» (έως 10/8/2015 οι αιτήσεις)

Νέο Π.Μ.Σ. για εκπαιδευτικούς «Εκπαιδευτικό Μάνατζμεντ» (έως 10/8/2015 οι αιτήσεις)

Δημοσιεύτηκε: 10:21 μμ Μάιος 25th, 2015  


ptyxio

Το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση και φάκελο υποψηφιότητας για τριάντα πέντε (35) θέσεις μεταπτυχιακών σπουδαστών στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης (Εκπαιδευτικό Μάνατζμεντ) από 19 Μαΐου μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2015.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, σε πτυχιούχους των ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΤΕΙ) της ημεδαπής και σε πτυχιούχους άλλων ομοταγών Ανωτάτων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. έχει ως αντικείμενο των παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στις Επιστήμες της Αγωγής επιδιώκοντας οι πτυχιούχοι του να εξοικειωθούν και να εδραιώσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε καινοτομίες των Επιστημών της Αγωγής και ιδιαίτερα στην σχολική ηγεσία, οργάνωση και διαχείριση, καθώς και στη δημιουργία πρωτοποριακών διοικητικών εκπαιδευτικών μοντέλων. Περαιτέρω, να συμβάλει στην προαγωγή της έρευνας και στη δημιουργία νέων καινοτόμων γνώσεων και δεξιοτήτων. Ειδικότερα επιδιώκει:

  • την εξασφάλιση Διευθυντικών Στελεχών Διοίκησης στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,
  • την προετοιμασία και κατάρτιση εκπαιδευτικών στελεχών ανωτέρου βαθμού και επιπέδου.

Περισσότερες πληροφορίες

ΔΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» που παρέχεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ για την εισαγωγή δεν απαιτούνται εξετάσεις καθώς η επιλογή πραγματοποιείται με συνεκτίμηση προσόντων και συνέντευξη.

Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και το κόστος ανέρχεται στις 3.500 € το οποίο καταβάλλεται σε τρείς δόσεις (1500€ με την εγγραφή, 1000€ στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου και 1000€ στην αρχή του τρίτου εξαμήνου).

Η χρονική του διάρκεια είναι 3+1 εξάμηνα και ο τόπος υλοποίησης, όπως προειπώθηκε, είναι στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Θεσσαλονίκη. Οι προσφερόμενες θέσεις ανέρχονται σε 35.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε στελέχη της εκπαίδευσης και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, σε πτυχιούχους των ΑΕΙ (Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΤΕΙ) της ημεδαπής και σε πτυχιούχους άλλων ομοταγών Ανωτάτων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. έχει ως αντικείμενο των παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στις Επιστήμες της Αγωγής επιδιώκοντας οι πτυχιούχοι του να εξοικειωθούν και να εδραιώσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε καινοτομίες των Επιστημών της Αγωγής και ιδιαίτερα στην σχολική ηγεσία, οργάνωση και διαχείριση, καθώς και στη δημιουργία πρωτοποριακών διοικητικών εκπαιδευτικών μοντέλων. Περαιτέρω, να συμβάλει στην προαγωγή της έρευνας και στη δημιουργία νέων καινοτόμων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Περισσότερα στην 

 του ΜΠΣ

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...