Home / HEADER-NEWS / Μετατάξεις – Για την αποκατάσταση της αλήθειας (από τον κ. Κορδή)

Μετατάξεις – Για την αποκατάσταση της αλήθειας (από τον κ. Κορδή)

Δημοσιεύτηκε: 7:49 μμ Μάιος 20th, 2015  


kordis
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ….
Σχετικά με το θέμα των υποχρεωτικών μετατάξεων επειδή καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια παραπληροφόρησης από ορισμένους «καλοθελητές». Υπενθυμίζω τα ακόλουθα:
1.      Στις 16 /5/2015 κοινοποιώ την ακόλουθη δήλωση: «Η θέση μου στην επιτροπή ήταν απόλυτα αρνητική πάνω στην εισήγηση για τις μετατάξεις, υπερασπίζοντας και τις προτάσεις της ΟΛΜΕ που είναι πολύ ρεαλιστικές! H ομοσπονδία προφανώς και θα βγάλει ανακοίνωση επί της εισήγησης».
2.      Στις 18/5/2015 συμμετέχω στο έκτακτο ΔΣ της ΟΛΜΕ για το θέμα των μετατάξεων, ενημερώνοντας το Συμβούλιο για τις εξελίξεις από τη συνεδρίαση της επιτροπής μετατάξεων. Οι δύο ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ με βρίσκουναπολύτως σύμφωνο για το σοβαρό αυτό ζήτημα!
3.      Ήμουν παρών στη συγκέντρωση της 19/5/2015 στο ΥΠΟΠΑΙΘ ( απλώς δε με είδαν φαίνεται οι αυτόκλητοι  «απουσιολόγοι»…)
4.      Ενημερώθηκα ότι στη συνάντηση με τον Υπουργό θα είναι 20 εκπρόσωποι των μεταταγμένων εκπαιδευτικών, της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Για το λόγο αυτό δεν ήμουν παρών στη συνάντηση και ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ για τα αποτελέσματά της.
5.      Για όσους παρόλα αυτά θέλουν να συνεχίσουν το «κυνήγι μαγισσών», οι εκπαιδευτικοί ευτυχώς έχουν και  μνήμη και κρίση!
Νεκτάριος Κορδής

Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

paideia-ergasia.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...