Home / HEADER-NEWS / ΑΣΠΑΙΤΕ – Μεταπτυχιακό τριών εξαμήνων για εκπαιδευτικούς

ΑΣΠΑΙΤΕ – Μεταπτυχιακό τριών εξαμήνων για εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε: 11:17 πμ Μάιος 28th, 2015  


aspaite2-6

Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής χωρίς εξετάσεις

Θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Μαρούσι

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα με εισαγωγή χωρίς εξετάσεις αλλά με μοριοδοτούμενα κριτήρια και συνέντευξη προσφέρει το Παιδαγωγικό Τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ με αντικείμενο «Επιστήμες της Αγωγής». Η παρακολούθηση του Προγράμματος προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 3.300 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται σε τρεις δόσεις των 1.100€ στην αρχή του κάθε εξαμήνου.

Διάρκεια τρία εξάμηνα

Το Π.Μ.Σ. είναι πλήρους φοίτησης. Κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής υποχρεούται να παρακολουθήσει και να εξεταστεί επιτυχώς κατά το Α΄ και το Β΄ εξάμηνο σε έξι μαθήματα (τρία μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών) τα οποία αντιστοιχούν σε τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες−ECTS ανά εξάμηνο σπουδών. Κατά το Γ΄ εξάμηνο οι φοιτητές πρέπει να εκπονήσουν μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία, η οποία αντιστοιχεί σε τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες−ECTS. Για την απόκτηση Μ.Δ.Ε. απαιτούνται ενενήντα (90) πιστωτικές μονάδες (ECTS). Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική.

 

Μαθήματα Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο

Η φοίτηση θα ξεκινήσει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-16. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι Αττικής και η φοίτηση θα πραγματοποιείται δύο ημέρες εβδομαδιαίως στο τέλος της εβδομάδας Παρασκευή (απόγευμα) και Σάββατο.

 

Πτυχιούχοι που μπορούν να διδάξουν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και στην προσχολική

Δικαίωμα υποβολής αίτησης Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για φοίτηση στο Π.Μ.Σ. είναι η κατοχή πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων, Τ.Ε.Ι., Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής) που επιτρέπει τη διδασκαλία σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης και της προσχολικής αγωγής.

 

Αιτήσεις από 14 Μαΐου

Η αίτηση θα υποβάλλεται (μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά) από 14 Μαΐου 2015 μέχρι 30 Ιουλίου 2015 ταχυδρομικώς ή με κατάθεση στη Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Σταθμός Ειρήνη, Νέο Ηράκλειο Αθήνα 14121.

 και 

 

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...