Home / HEADER-NEWS / Τα βραβεία εκπαιδευτικής προσφοράς πήγαν στη Θράκη

Τα βραβεία εκπαιδευτικής προσφοράς πήγαν στη Θράκη

Δημοσιεύτηκε: 12:29 πμ Απρίλιος 6th, 2015  


daskalos

Τέσσερις εκπαιδευτικοί από τη Θράκη θα τιμηθούν με τα βραβεία εκπαιδευτικής προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για το έτος 2014-2015, που έχει θεσπίσει η ελληνική εθνική επιτροπή για την Unesco.

Η Σουλτάνα Αρβανιτάκη από την Ορεστιάδα, η Σουλτάνα Τσιγγίδου από την Κομοτηνή και ο Χριστόδουλος Παπαεμμανουήλ από την Ξάνθη, είναι ανάμεσα στις δέκα εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν και θα τιμηθούν και με το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ, το οποίο θα τους απονεμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Η εκπαιδευτικός Ελένη Ακάμπαλη από την Ξάνθη, είναι ανάμεσα στους πέντε εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα λάβουν βραβείο που θα συνοδεύεται από εύφημο μνεία.

Τα Βραβεία απευθύνονται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αποτιμούν την εκπαιδευτική/επιστημονική συγκρότηση και την εκπαιδευτική προσφορά των υποψηφίων που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές κατά τη διετία 2012-2014.
Στόχος τους είναι η επιβράβευση εκπαιδευτικών που παράγουν έργο στις εν λόγω περιοχές και η ανάδειξη και διάχυση βέλτιστων πρακτικών στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Για τη διάκριση των εκπαιδευτικών ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης ΑΜΘ Σάββας Μελισσόπουλος σε μήνυμά του τονίζει: «Με μεγάλες προσωπικές θυσίες επιτελούν τα καθήκοντά τους με μεράκι, έχοντας την αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς. Είμαστε περήφανοι που οι εκπαιδευτικοί αυτοί ανήκουν στην Περιφέρειά μας και ελπίζουμε στο μέλλον να δοθούν ανάλογες ευκαιρίες και σε άλλους εκπαιδευτικούς ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να προβάλουν το αξιέπαινο έργο τους. Θερμά & Ειλικρινή Συγχαρητήρια!».

Η διάκριση της διευθύντριας του 7ου δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας.

Η Σουλτάνα Αρβανιτάκη γεννήθηκε στις Σέρρες, όπου και τέλειωσε τις βασικές της σπουδές. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης “Δημήτρης Γληνός”. Το 2014 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Κατά το χρονικό διάστημα 1990-1997 εργάστηκε στην ιδιωτική Εκπαίδευση και από το 1998 έως σήμερα εργάζεται στη δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε σχολεία του νομού Κιλκίς, Πέλλας και Έβρου. Από το 2011 είναι Διευθύντρια στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας.

Πηγή: https://www.thrakinea.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...