Home / HEADER-NEWS / Σχολιασμός Δ. Μπράτη για απάντηση που έδωσε το Υπουργείο για την προϋπηρεσία

Σχολιασμός Δ. Μπράτη για απάντηση που έδωσε το Υπουργείο για την προϋπηρεσία

Δημοσιεύτηκε: 9:30 μμ Απρίλιος 25th, 2015  


ypep8-marousi-5

Η τακτική που εφάρμοσαν οι προηγούμενες ηγεσίες και εφαρμόζει και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου παιδείας, να αναθέτει στις διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου να απαντούν σε ερωτήσεις βουλευτών περισσότερη σύγχυση δημιουργεί ,παρά βοηθά στο να γίνει ξεκάθαρη η πολιτική βούληση για τα θέματα που τίθενται.

Αφορμή πήρα από πρόσφατη απάντηση, που δόθηκε στη βουλή σχετικά με την αναγνώριση της προυπηρεσίας των αναπληρωτών και τη μοριοδότησή της,όπου αναφέρεται τι ισχύει στην κείμενη νομοθεσία (Ν3848/10) και τι ψηφίστηκε στο Ν4186/14.

Προφανώς οι βουλευτές δεν ρωτούν αυτό.Ρωτούν τι σκέπτεται να κάνει το υπουργείο γι αυτό το θέμα.Αν δεν είναι έτοιμοι να απαντήσουν καλύτερα είναι να πουν ότι το μελετούν και όταν είναι έτοιμοι θα το ανακοινώσουν,παρά να δημιουργούν σύγχυση επαναλαμβάνοντας το τι ισχύει και να νομίζουν οι συνάδελφοι πως καμία αλλαγή δεν θα γίνει.

Όπως έχω γράψει για το θέμα αυτό θα κατατεθεί τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο που θα αναγνωρίζει ολόκληρη την προυπηρεσία από 1-9-10 και μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...