Home / HEADER-NEWS / Σήμερα Τρίτη τα κριτήρια επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. 30% η ψήφος του Συλλόγου Διδασκόντων

Σήμερα Τρίτη τα κριτήρια επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων. 30% η ψήφος του Συλλόγου Διδασκόντων

Δημοσιεύτηκε: 5:37 πμ Απρίλιος 14th, 2015  


Ypepth

Σήμερα Τρίτη θα δοθούν από το υπουργείο Παιδείας στη δημοσιότητα τα κριτήρια επιλογής των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του esos, για την επιλογή των Διευθυντών :

Α. Αντικαθίσταται η Συνέντευξη των Υποψηφίων Διευθυντών με τις ψήφους των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων .

Οι ψήφοι θα έχουν βαθμολογία 30 σε σύνολο 100 μορίων

Β. Τα τυπικά προσόντα θα έχουν συνολική βαθμολογία 70 σε σύνολο 100 μορίων.

Ετσι εγκαταλείπεται το αρχικό σχέδιο του Αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Τ. Κουράκη, να επιλέγονται οι Διευθυντές Σχολείων με μοναδικό κριτήρια τις ψήφους των μελών του Συλλόγου Διδασκόντων.

https://www.esos.gr/arthra/37826/30-tha-metraei-i-psifos-toy-syllogoy-didaskonton-gia-tin-epilogi-ton-dieythynton


 

Ένα σχόλιο

  1. ΒΡΑΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΚΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩς ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙς ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ) ΕΠΩΝΥΜΑ -ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ- ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ . ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΔΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΘΑ ΠΕΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Σ ΑΥΤΟ (ΠΧ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΛΠ….)

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...