Home / HEADER-NEWS / Να αναγνωριστούν τα μισθολογικά κλιμάκια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να πληρωθούν άμεσα τα αναδρομικά

Να αναγνωριστούν τα μισθολογικά κλιμάκια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να πληρωθούν άμεσα τα αναδρομικά

Δημοσιεύτηκε: 11:14 πμ Απρίλιος 7th, 2015  


epidoma

Να αναγνωριστούν τα μισθολογικά κλιμάκια των αναπληρωτών και να πληρωθούν άμεσα, πριν από το Πάσχα, τα αναδρομικά που τους αναλογούν απαιτεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης».

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Καταγγελία: Αίσχος! Το Πάσχα έφτασε και οι συνάδελφοι αναπληρωτές που ανήκουν στη Διεύθυνση ΠΕ Αν. Αττικής αμείβονται με το κατώτατο μισθολογικό κλιμάκιο!

Το ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» καταγγέλλει ότι δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμα τα κλιμάκια των αναπληρωτών και κατά συνέπεια οι συνάδελφοι αναπληρωτές δεν έχουν πληρωθεί τα αναδρομικά που τους αναλογούν από την αναγνώριση του ΜΚ! Ένα μήνα μετά τη παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, και τη διαβεβαίωση που τότε δόθηκε ότι στο μισθό του Μαρτίου θα πληρώνονταν όλα τα έργα με βάση το Μισθολογικό Κλιμάκιο ενώ στην εκκαθάριση (δηλαδή μέσα Απρίλη) θα γινόταν η καταβολή των αναδρομικών, τίποτα δεν άλλαξε!

Σε σχετικό ερώτημα η Διεύθυνση απάντησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πριν το Πάσχα να αποδοθούν τα ΜΚ και να πληρωθούν οι αναπληρωτές τα αναδρομικά που τους αναλογούν! Αντιπαρερχόμαστε τις αίολες δικαιολογίες οι οποίες σε καμιά περίπτωση δε συνάδουν με την αυτονόητη υποχρέωση του προϊστάμενου Υπουργείου και της αρμόδιας Διεύθυνσης να εκπληρώνουν τις μισθολογικές τους υποχρεώσεις στους συνάδελφους αναπληρωτές, που βιώνουν καθεστώς εργασιακής ομηρίας! Απαιτούμε να αναγνωριστούν τα μισθολογικά κλιμάκια των αναπληρωτών και να πληρωθούν άμεσα, πριν από το Πάσχα τα αναδρομικά που τους αναλογούν».

902.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...