Βράβευση Ελληνίδας δασκάλας για βίντεο που διακρίθηκε και αναρτήθηκε στη σελίδα της Unicef στο facebook

Δημοσιεύτηκε:

10:26 πμ Μάρτιος 30th, 2015

da-660x330

Είναι χαρά μεγάλη όταν διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί που ξεπερνούν το μέσο όρο και καταθέτουν κάτι περισσότερο από τις γνώσεις τους. Μια τέτοια Δασκάλα είναι η κα. Αθηνά Πολυχρόνη στο Δημοτικό Σχολείο Άντισσας. Μαζί με τους μαθητές δημιούργησαν ένα βίντεο για το σχολικό εκφοβισμό. Το βίντεο διακρίθηκε και αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Unicef στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου βράβευσε την δασκάλα.

Για την βράβευση της η κα Αθηνά Πολυχρόνη είπε: Θα επαναλάβω κάτι που είπα χθες στα παιδιά την ώρα της βράβευσης μας από το Δημοτικό συμβούλιο! Αν στη ζωή τους συνεχίσουν να κοπιάζουν υπερασπιζόμενοι το καλό, τότε σίγουρα θα συναντήσουν πολλούς συμμάχους!!

Για το βίντεο η κα Αθηνά Πολυχρόνη αναφέρει: 1.Δεν είναι το πρώτο βίντεο για τον σχολικό εκφοβισμό, ούτε το τελευταίο! 2.Δεν είμαι η πρώτη δασκάλα που ασχολήθηκε, ούτε η τελευταία ! Όλοι μας κάθε μέρα μέσα στις σχολικές τάξεις προσπαθούμε για το καλύτερο, προσπαθούμε για τα παιδιά και αξίζει αυτή η προσπάθειά μας να γίνεται γνωστή,να μας αγκαλιάσει η κοινωνία που εύκολα και συχνά μας επικρίνει και όλοι μαζί παιδιά,δάσκαλοι και γονείς να συνεχίσουμε ως σύμμαχοι! 3.Το πρόβλημα σίγουρα δε θα λυθεί με βίντεο και αφίσες μόνο… δεν αρκεί μόνο να συγκινούμε τα παιδιά με τις δράσεις μας αλλά και τους μεγάλους, και τους μεγάλους των μεγάλων!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Xenesglosses: Συγκριτικό των θέσεων Σχ.Συμβούλων με τις θέσεις Συντονιστών

Αν δεν μπορείτε να δείτε το ενσωματωμένο βίντεο κάντε κλικ εδώ στη σελίδα της Unicef στο facebook

https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/ekpaideysi/h-daskala-tis-lesvoy-me-delta-kefalaio

Δείτε  το βίντεο όπως αναρτήθηκε στη σελίδα της Unicef στο facebook:

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πως οι εκπαιδευτικοί θα αξιολογήσουν τους διευθυντές και υποδιευθυντές τους

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Την αξιολόγηση των στελεχών εκπαίδευσης φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου ...

Μοιράσου!