Τελευταία Νέα

Τρίτη, 11/05/2021, 18:50


Home / HEADER-NEWS / Στοιχηματική εταιρία μπαίνει στα σχολεία ως χορηγός με στόχο τη μείωση του ενδοσχολικού εκφοβισμού!

Στοιχηματική εταιρία μπαίνει στα σχολεία ως χορηγός με στόχο τη μείωση του ενδοσχολικού εκφοβισμού!

Δημοσιεύτηκε: 12:05 μμ Μάρτιος 28th, 2015  


idrasi

Έπειτα από την καθημερινό βομβαρδισμό που δεχόμαστε από τα Μ.Μ.Ε ( που ίσως φέρνει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σχολικό εκφοβισμό) , τις Μ.Κ.Ο. που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια για το θέμα τώρα και η στοιχηματική εταιρεία stoiximan μπαίνει στα σχολεία ως χορηγός με στόχο τη μείωση του ενδοσχολικού εκφοβισμού !!!!!!

Το πρόγραμμα  και η έρευνα που υλοποιούνται  με τη στήριξη της stoiximan και εκπονούνται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης  περιλαμβάνει μία πανελλήνια έρευνα για τις επιπτώσεις του σχολικού εκφοβισμού στους μαθητές και ένα πιλοτικό πρόγραμμα παρέμβασης, σε Δημοτικά και Γυμνάσια του Ρεθύμνου, με την εμπλοκή ειδικών, εκπαιδευτικών, γονέων και φορέων, με στόχο τη μείωση του ενδοσχολικού εκφοβισμού και την υποστήριξη θυμάτων ή ευάλωτων ομάδων/ μαθητών σε κίνδυνο. Η έρευνα και το πιλοτικό πρόγραμμα εκπονούνται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  3.000 τα θετικά self test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στα σχολεία

Στην ιστοσελίδα ( https://www.mifovasai.gr ), που έχει υλοποιηθεί με την επιστημονική επιμέλεια του Πανεπιστημίου Κρήτης η οποία αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και παιδιά  για το πως μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν φαινόμενα bullying μπορεί κανείς να πλητοφορηθεί και τη διαδικτυακή διεύθυνση της εταιρείας ίσως για πιθανή υποβολή στοιχημάτων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αμοιβαίες Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

πηγη

https://syllogosdelmouzos.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων βασισμένο στον περσινό “σκελετό” όσον αφορά τις ημερομηνίες και ...