Home / Featured / Σεμινάρια – Διημερίδες – ΔΕΠΥ και Συννοσηρότητα με Μαθησιακές Δυσκολίες (Ιωάννινα και Κομοτηνή)

Σεμινάρια – Διημερίδες – ΔΕΠΥ και Συννοσηρότητα με Μαθησιακές Δυσκολίες (Ιωάννινα και Κομοτηνή)

Δημοσιεύτηκε: 9:42 μμ Μάρτιος 30th, 2015  


DEPY

Ιωάννινα 9 – 10 Μαΐου 2015

Κομοτηνή 16 – 17 Μαΐου 2015

Ο τομέας Δια Βίου Εκπαίδευσης και το ΚΔΒΜ της Employ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και αδειοδοτημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας (Α.Π.7459/2014), υλοποιεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα «ΔΕΠΥ & Συννοσηρότητα με Μαθησιακές Δυσκολίες: Διάγνωση & Παρέμβαση » προκειμένου να ενημερώσει και να καταρτίσει τους συμμετέχοντες στο θεματικό πεδίο της Ειδικής Αγωγής .  

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μπορούν οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ΔΕΠ-Υ, τη διαδικασία της διαγνωστικής αξιολόγησης και τη σημασία της διαφοροδιάγνωσης. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τα νέα ερευνητικά δεδομένα που αφορούν τη σχέση της ΔΕΠ-Υ με τις μαθησιακές δυσκολίες αλλά και την επίδραση της ΔΕΠ-Υ σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας του παιδιού και της οικογένειάς του.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συζητηθούν παρεμβάσεις και στρατηγικές για τη διευκόλυνση των μαθητών με ΔΕΠ-Υ τόσο στο σχολικό πλαίσιο όσο και έξω από αυτό. Τέλος, οι συμμετέχοντες, ως μέρος της πρακτικής τους άσκησης, θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη διαδικασία της διαγνωστικής εκτίμησης, αξιοποιώντας τις δοσμένες πληροφορίες, και να διαμορφώσουν οι ίδιοι τη θεραπευτική παρέμβαση σε διάφορες κλινικές περιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...