Home / Featured / Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στο Υπ. Παιδείας για διερεύνηση σοβαρής καταγγελίας για πλαστό πτυχίο υψηλόβαθμου στελέχους

Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στο Υπ. Παιδείας για διερεύνηση σοβαρής καταγγελίας για πλαστό πτυχίο υψηλόβαθμου στελέχους

Δημοσιεύτηκε: 10:43 πμ Μάρτιος 14th, 2015  


Ypepth

Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας και ζήτησαν στοιχεία για το υψηλόβαθμο στέλεχος που φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΟΙΕΛΕ,  να έχει πλαστούς τίτλους σπουδών.

Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης συνάντησαν τη Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου , του υπ. Παιδείας Δυναμικού Παναγιώτα Διονυσοπούλου από την οποία ζήτησαν τον υπηρεσιακό φάκελο του υψηλόβαθμου στελέχους και όποια άλλα συμπληρωματικά στοιχεία απαιτούνταν για την έρευνα που διεξάγεται.

Επιπλέον η  κ. Διονυσοπούλου τις επόμενες ημέρες θα συντάξει έγγραφο το οποίο θα αποστείλει στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Στη συνέχεια οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης συνάντησαν την τη Διευθύντρια του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων Δώρα Μπέη.

Η κ. Μπέη έδωσε στους Επιθεωρητές τα έγγραφα που της ζητήθηκαν.

Θυμίζουμε ότι την έγγραφη καταγγελία είχε κάνει στο υπουργείο Παιδείας τον περασμένο Νοέμβριο ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός.

Επειδή όμως είχε περάσει 1.5 μήνας και η υπόθεση δεν είχε κινηθεί σχετική έρευνα ο κ. Κουρουτός επικοινώνησε με το esos στις 4 Ιανουαρίου και μας ζήτησε να ερευνήσουμε γιατί «βάλτωσε» το θέμα.

Το esos αμέσως επικοινώνησε προσωπικά με τον υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδο, θέτοντας το ερώτημα εάν πράγματι έχει διαπιστωθεί ότι το υψηλόβαθμο στέλεχος αυτό έχει πλαστό Μεταπτυχιακό.

“Δεν έχω ιδέα” δήλωσε στο esos ο Α. Λοβέρδος.

Πάντως εάν πράγματι το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης επιβεβαιώσει την καταγγελία ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο που κατέχει υψηλόβαθμη θέση, διαθέτει πλαστούς τίτλους σπουδών θα αποτελέσει μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο.

ΠΗΓΗ https://www.esos.gr/arthra/37415/epitheorites-dimosias-dioikisis-episkefthikan-ypoyrgeio-paideias-gia-stelehos-poy

…………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταπτυχιακό πριν από το πτυχίο; Ναι έγινε και αυτό

ΟΙΕΛΕ – Αποκαλύψεις για τον παράνομο τίτλο σπουδών υψηλόβαθμου στελέχους του ΥΠΑΙΘ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...