Home / HEADER-NEWS / Εντάξει κ. Υπουργέ «Οικονομικά αιτήματα εκπαιδευτικών δεν ικανοποιούνται» όμως δεν καταλαβαίνω κάτι

Εντάξει κ. Υπουργέ «Οικονομικά αιτήματα εκπαιδευτικών δεν ικανοποιούνται» όμως δεν καταλαβαίνω κάτι

Δημοσιεύτηκε: 9:23 μμ Μάρτιος 3rd, 2015  


mpaltas

Το Υπουργείο Παιδείας χρωστάει να ασχοληθεί με την άμεση διεξαγωγή των εκδικάσεων για την αναδρομική καταβολή των 176 ευρώ. Αυτά τα λεφτά τα έχουν πάρει οι «προηγούμενοι»  από εσάς και κάποιος από αυτούς τα έχει.

Ένα θέμα κ. Υπουργέ Παιδείας και κύριοι εκπρόσωποι της ΔΟΕ που με απασχολεί την τελευταία δεκαετία είναι και το θέμα της εκδίκασης της προσφυγής που έχω κάνει στην ελληνική δικαιοσύνη για την αναδρομική καταβολή των 176 ευρώ, από το 2005 αν θυμάμαι καλά. Ως τώρα, αυτή η αίτηση  μετά από δέκα χρόνια, δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε 1ο βαθμό. Μόνο κάποιες προσφυγές συναδέλφων, που κινήθηκαν σε μικρές ομάδες της επαρχίας, ήδη έχουν εκδικαστεί τελεσίδικα και δικαιώθηκαν. Η πολιτεία, αν και αυτές οι υποθέσεις είχαν αίσια έκβαση για αυτούς τους εκπαιδευτικούς, άφησε όλους τους άλλους να αναμένουν δεκαετία τώρα την εκδίκαση της υπόθεσής τους. Βλέπετε με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών πριν δύο χρόνια είχε δοθεί  ιδιαίτερη προτεραιότητα στην εκδίκαση υποθέσεων που αφορούσαν έσοδα του κράτους. Όλες αυτές οι προσφυγές είναι στοιβαγμένες στις αποθήκες των δικαστηρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να το διαπιστώσετε με ένα έγγραφό σας προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης που θα αφορά την αναζήτηση αυτών των προσφυγών εκπαιδευτικών, που επαναλαμβάνω  έχουν γίνει πριν δέκα χρόνια.

Όμως  επειδή η προσφυγή μου έγινε όταν η χώρα δεν βρισκόταν σε οικονομική κρίση, (ή τουλάχιστον αποκρυπτόταν με «έντεχνο» τρόπο), και το γεγονός ότι η απονομή της δικαιοσύνης καθυστέρησε, όχι με υπαιτιότητα δική μου αλλά της ίδιας της πολιτείας που δεν την εξασφάλισε, θα ήθελα να εξετάσετε και να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα και της αναδρομικής καταβολής των χρημάτων που πιστεύω ότι δικαιούμαι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

https://fresheducation.gr/?p=3166

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...