Home / HEADER-NEWS / Ανακοίνωση της αστυνομίας για σύλληψη επιδειξία που παρενοχλούσε μαθήτριες δημοτικού σχολείου

Ανακοίνωση της αστυνομίας για σύλληψη επιδειξία που παρενοχλούσε μαθήτριες δημοτικού σχολείου

Δημοσιεύτηκε: 4:11 μμ Μάρτιος 21st, 2015  


epidixias

Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στο προαύλιο δημοτικού (!) σχολείου

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις
Ο συλληφθείς προσέγγισε 54χρονη και προέβη σε πράξεις που προσέβαλαν την αξιοπρέπειά της
Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άσεμνων πράξεων σε σχολείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων, καθώς και για παρενόχληση μαθητριών σε σχολείο των Συκεών
Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά
Σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμου, που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις κοντά σε σχολικές μονάδες, στις περιοχές των Αμπελοκήπων και Συκεών, προχώρησαν περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις».
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (20-03-2015), ο 26χρονος προσέγγισε 54χρονη ημεδαπή, η οποία βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου, κοντά σε σχολείο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προέβη σε πράξεις οι οποίες προσέβαλαν την αξιοπρέπειά της.
Έπειτα από καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προέκυψαν επιπλέον τα ακόλουθα:
Μεσημβρινές ώρες της 24-02-2015, ο 26χρονος πλησίασε ανήλικες μαθήτριες, που βρίσκονταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην περιοχή των Αμπελοκήπων και προέβη σε ασελγείς πράξεις μπροστά τους.
Το χρονικό διάστημα 17 έως 19-03-2015, μετέβαινε με αυτοκίνητο έξω από σχολική μονάδα στην περιοχή των Συκεών και παρενοχλούσε μαθήτριες Γυμνασίου, προσπαθώντας να τις πλησιάσει.
Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.
Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή του δράστη σε παρόμοια περιστατικά.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
https://www.thestival.gr/

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...