Home / Featured / Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13/2 λόγω καιρικών συνθηκών (συνεχής ενημέρωση)

Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13/2 λόγω καιρικών συνθηκών (συνεχής ενημέρωση)

Δημοσιεύτηκε: 8:14 μμ Φεβρουάριος 12th, 2015  


xioni_sch

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/2/15

Οι γονείς καλούνται πριν ξεκινήσουν για τα σχολεία να επικοινωνούν με τους κατά τόπους δήμου ή τα σχολεία, προκειμένου να ενημερώνονται για το εάν θα γίνουν μαθήματα.

Ήδη πολλοί δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία τους θα παραμείνουν κλειστά, μεταξύ των οποίων

Σας ενημερώνουμε ότι το «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων λαμβάνοντας υπόψη το από 9/2/2015 έγγραφο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με θέμα «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού» και την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ότι   κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή  13/2/2015 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων   λόγο των ακραίων καιρικών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας αποφασιζει οτι  κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή 13/2/2015  ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επίσης   διακόπτει την Παρασκευή 13/2/2015 κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Νάξου και στα Γήπεδα Ποδοσφαίρου Χώρας και Αγ.Αρσενίου Νάξου

………………………………………………………………………………

ΖΕΦΥΡΙ / ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ / ΦΥΛΗ (ΧΑΣΙΑ)

Ανοίγουν αύριο Παρασκευή 13/2/15 τα σχολεία ενώ στη Χασιά τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 9.30 στο δημοτικό και νηπιαγωγείο

10830462_10153101775721499_1782184266669970159_o

………………………………………………………………………………

Λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, καθορίζει τα ακόλουθα:

·         Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

·         Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα λειτουργήσουν από ώρα 10:00

·         Εξαιρούνται το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΕΚ, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

………………………………………………………………………………

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη, στα σχολεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Πρεσπών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα την Παρασκευή 13.2.2015, λόγω ισχυρού παγετού.

………………………………………………………………………………

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

……………………………………………………………………………..

Λειτουργία Σχολείων την Παρασκευή 13-02-2015

Ενημερώνουμε τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας και τους Κηδεμόνες τους, για τα παρακάτω που αφορούν στη λειτουργία των Σχολείων λόγω δυσμενών συνθηκών:
•    Στη Δημοτική Ενότητα Αλιάρτου
Όλα τα  σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά
•    Στη Δημοτική Ενότητα Θεσπιών
Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπ/σης  θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

………………………………………………………………………………

Δήμος Γόρτυνας

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Νικόλαου Σχοιναράκη, αποφασίζεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Αγίας Βαρβάρας) στις Δημοτικές ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα για την Παρασκευή 13-02-2015. Στις Δημοτικές Ενότητες Γόρτυνας και Κόφινα, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

……………………………………………………………………………..

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας θα λειτουργήσουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

……………………………………………………………………………..

Ενημέρωση από τον υπεύθυνο για θέματα παιδείας  στο Δήμο Φαιστού, Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ξηρουδάκη:

Λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών με χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου Φαιστού, την  Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Δ. Ε. Ζαρού (Ζαρός και Βορίζια) και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καμαρών της Δ. Ε. Τυμπακίου.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Φαιστού θα λειτουργήσουν με ευθύνη των Διευθυντών και με τροποποίηση του προγράμματός τους εφόσον υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν μπορούν να προσέλθουν κανονικά στα σχολεία τους.

……………………………………………………………………………..

Δήμος Βιάννου

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων, καθώς και για λόγους πολιτικής προστασίας, δεν θα λειτουργήσουν για αύριο Παρασκευή 13/02/2015 οι παρακάτω σχολικές μονάδες στον Δήμο Βιάννου.

1 Γυμνάσιο και Λύκειο Βιάννου

2 Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου

3 Δημοτικό Σχολείο Αμιρών

4 Νηπιαγωγείο Άνω Βιάνου

………………………………………………………………………………

Ελιά Χερσονήσου

Παρατείνεται και αύριο, Παρασκευή 13/2 η διακοπή μαθημάτων στο δημοτικό σχολείο και στο νηπιαγωγείο Ελιάς

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Ελιάς, τα οποία συστεγάζονται και ανήκουν στη δημοτική κοινότητα Ελαίας, με νέα απόφαση του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη.

Η διακοπή των μαθημάτων στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα παρατείνεται για μία ακόμα ημέρα, καθώς η ζημιά που υπέστη το κτίριο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχει ακόμα πλήρως αποκατασταθεί.

…………………………………………………………………………….

Φλώρινα

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Έρευνα www.xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...