Home / HEADER-NEWS / Καμία κίνηση ακόμα για την έναρξη της Π.Δ.Σ.

Καμία κίνηση ακόμα για την έναρξη της Π.Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε: 12:31 μμ Φεβρουάριος 17th, 2015  


PDS

Στο… περίμενε για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Στις προθέσεις έχει μείνει η πραγματοποίησή της

Εδώ και μήνες έχει παγώσει η Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη που φέτος θα πραγματοποιούνταν μόνο στα ΕΠΑΛ ορισμένων περιφερειών της χώρας. Όπως έχει γράψει το news.gr στα πλαίσια του πιο πάνω προγράμματος θα πραγματοποιούνταν 500 διορισμοί αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου με περίπου 200 εξ αυτών να αφορούν φιλολόγους άλλοι τόσοι οι μαθηματικοί και οι υπόλοιποι 100 εκπαιδευτικοί τεχνικών ειδικοτήτων.

Ανώτερο στέλεχος της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας είχε δηλώσει στο news.gr ότι απαιτείται νομοθετική ρύθμιση για την έναρξη της Πρόσθετης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με συνεργάτη της νέα πολιτικής ηγεσίας μας αναφέρθηκε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η πραγματοποίηση του προγράμματος που από τη μια πλευρά θα προσφέρει θέσεις εργασίας και από την άλλη θα βοηθήσει τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι απόφαση για λειτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης για το τρέχον σχολικό έτος συνάδει και με τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Κουράκη που δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι « επαναφέρουμε με αναβαθμισμένη μορφή την ενισχυτική διδασκαλία και την πρόσθετη διδακτική στήριξη».

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...