Home / HEADER-NEWS / Η Δ.Ο.Ε. ζητάει ακύρωση Υπουργικής Απόφασης του πρώην Υπ. Παιδείας

Η Δ.Ο.Ε. ζητάει ακύρωση Υπουργικής Απόφασης του πρώην Υπ. Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 7:34 μμ Φεβρουάριος 12th, 2015  


egkyklios14052012

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας καταδικάζει το γεγονός ότι μια μέρα μετά τις εκλογές ο βουλευτής πλέον, τέως Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υπέγραψε απόφαση με τον τίτλο «Έγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξη και υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο της Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης» με κωδικό ΟΠΣ 453588 – Οριζόντια Πράξη».

Με την απόφαση αυτή εγκρίνονται κονδύλια για την παροχή υπηρεσιών «εκτός ωραρίου εργασίας» από 15-3-2014 έως 31-10-2015 για «στελέχη» της Εκπαίδευσης (διευθυντές Π.Ε και Σχολικοί Σύμβουλοι) που ενάντια στις αποφάσεις του Κλάδου εργάστηκαν για την εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα συγκρούστηκε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αντιστεκόμενο μαζί με χιλιάδες εκπαιδευτικούς στην προσπάθεια εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης και την επαναφορά στον επιθεωρητισμό, υπερασπιζόμενο το δημόσιο σχολείο της παιδαγωγικής ελευθερίας, καταδικάζει την απαράδεκτη απόφαση του τέως Υπουργού Παιδείας και ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας την άμεση ακύρωσή της.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...