Home / HEADER-NEWS / Βίντεο οδηγοί για την καταχώριση Αιτήσεων – Δηλώσεων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Βίντεο οδηγοί για την καταχώριση Αιτήσεων – Δηλώσεων Υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δημοσιεύτηκε: 10:35 μμ Φεβρουάριος 11th, 2015  


paneladikes

Σχετικά με την καταχώριση των Αιτήσεων-Δηλώσεων Υποψηφίων Εξ. 2015 από την Ομάδα myschool δημιουργήθηκαν video οδηγοί για τη διευκόλυνσή σας και την γρήγορη εξοικείωση σας με το νέο περιβάλλον.

Στο youtube channel του myschool θα βρείτε τους πρώτους οδηγούς που αφορούν τις Αιτήσεις Τελειόφοιτων Μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Προτείνουμε να δείτε τα videos και να ανατρέξετε για τυχόν απορίες στους οδηγούς που έχουν αναρτηθεί. Επίσης, παρακολουθείτε συχνά τον email λογαριασμό της Μονάδας σας, καθώς αποστέλλονται συνεχώς διευκρινίστηκες οδηγίες. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμμή Υποστήριξης Πανελληνίων Εξ. myschool (801 300 3021).

Το ΠΣ myschool υποστηρίζει τη διαδικασία καταχώρισης και αυτοματοποιημένης αποστολής των αιτήσεων-δηλώσεων των μαθητών για το σύνολο των Λυκείων και ΕΠΑΛ της χώρας. Στην Καρτέλα «Δηλώσεις Συμμετοχής Πανελληνίων» (Μαθητές -> Πανελλήνιες εξετάσεις -> Δηλώσεις Συμμετοχής Πανελληνίων), έχουν αναρτηθεί οι σχετικές φόρμες υποβολής, καθώς και ένας πλήρης οδηγός χρήσης για το σκοπό αυτό. Να σημειωθεί εδώ, ότι οι σχολικές μονάδες καλούνται μέχρι τις 25/2/2015 να έχουν ολοκληρώσει την παραλαβή των σχετικών αιτήσεων, προκειμένου αυτές να σταλούν κεντρικά και χωρίς καμία παρέμβαση των χρηστών, μαζί με τα βαθμολογικά δεδομένα Α’ Τετραμήνου του συνόλου των μαθητών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά όπως καταχωρίσετε εγκαίρως και ορθά όλα τα δεδομένα.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι για την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, υπάρχει ξεχωριστή γραμμή υποστήριξης στο τηλέφωνο 801 300 30 21.

πηγη myschool

ΟΛΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...