Home / HEADER-NEWS / ΣΙΤΙΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ: Ενημέρωση δικαιούχων για τους παραληφθέντες Φακέλους Δαπανών μέχρι την 20/02/2015

ΣΙΤΙΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ: Ενημέρωση δικαιούχων για τους παραληφθέντες Φακέλους Δαπανών μέχρι την 20/02/2015

Δημοσιεύτηκε: 10:49 πμ Φεβρουάριος 24th, 2015  


INDBM

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας εξυπηρέτησης των δικαιούχων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, παρατίθεται στο παρόν έγγραφο ο κατάλογος αριθμών πρωτοκόλλου έντυπης αλληλογραφίας που παραδόθηκε από τα ΕΛΤΑ, ιδιωτικό ταχυδρομείο, ή από φυσικά πρόσωπα (δια χειρός) στην Κεντρική Γραμματεία του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. με αποστολείς του δικαιούχους του Προγράμματος.
Η δημοσιοποίηση του καταλόγου στοχεύει στην εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που ζητούν επιβεβαίωση παραλαβής των Φακέλων Δαπανών τους από την Ομάδα Έργου του Προγράμματος, αν και τους έχουν αποστείλει με απλό ταχυδρομείο. Με αυτό τον τρόπο το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ υποστηρίζει τους δικαιούχους να περιορίσουν το κόστος των τελών αποστολής με επίσημη επιβεβαίωση της παραλαβής της. Ο δημοσιοποιούμενος κατάλογος ενημερώνεται με σωρευτικό (απ΄ αρχής του σχολικού έτους) περιεχόμενο και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος ανά μήνα.
Τονίζεται ότι το περιεχόμενο του δημοσιοποιούμενου καταλόγου βασίζεται στις ενδείξεις που οι αποστολείς αναγράφουν στην εξωτερική πλευρά του φακέλου αλληλογραφίας και δεν επιβεβαιώνει τη φύση και την αρτιότητα του περιεχομένου σε σχέση με τις απαιτήσεις.

Για τους λόγους αυτούς, υποδεικνύεται στους δικαιούχους να αναγράφουν στην εξωτερική πλευρά του φακέλου αλληλογραφίας ευκρινώς το ονοματεπώνυμό τους και τις λοιπές ενδείξεις όπως περιγράφεται στo επισυναπτόμενο Οδηγό Εφαρμογής.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι:
 να αγνοήσουν μικροδιαφοροποιήσεις στην ορθογραφία του ονοματεπωνύμου τους, δεδομένου ότι δεν επηρεάζεται η ακρίβεια των στοιχείων τους όπως αυτά τηρούνται από την Ομάδα Έργου,
 να αποφεύγουν να υποβάλουν, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, αιτήματα επιβεβαίωσης της παραλαβής του Φακέλου Δαπανών τους από την Ομάδα Έργου του Προγράμματος,
 να ενημερώνουν την Ομάδα Έργου με e-mail στο sitisianapliroton@inedivim.gr, αν δεν εντοπίζουν την αλληλογραφία τους στον ενημερωμένο κατάλογο πρωτοκόλλου.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Για το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Η Ομάδα Έργου του Προγράμματος


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...