Home / Featured / Τα σχολεία που θα είναι κλειστά σήμερα 18/2 λόγω καιρικών συνθηκών

Τα σχολεία που θα είναι κλειστά σήμερα 18/2 λόγω καιρικών συνθηκών

Δημοσιεύτηκε: 8:31 πμ Φεβρουάριος 18th, 2015  


xioni_sch

Χαμηλή θερμοκρασία κάτω από το μηδέν ισχυροί άνεμοι που θα φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ και χιόνια στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Τετάρτη. Με ένα λεπτό στρώμα χιονιού ξύπνησαν τα βόρεια προάστια της Αθήνας ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Πεντέλη, Αφίδνες και Πολυδένδρι.

Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πεντέλης, τα σχολεία και ο βρεφονηπιακός σταθμός της Δ.Κ. Πεντέλης θα παραμείνουν κλειστά, λόγω ολισθηρότητας συνεπεία χιονοπτώσεων. Τα σχολεία Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και Μελισσίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία του δήμου Φυλής.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, λόγω της χιονόπτωσης που παρατηρείται στα Γρεβενά, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9:15.

Επίσης, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Δεσκάτης, Δημήτρη Καραστέργιου, τα σχολεία στον Δήμο Δεσκάτης θα ανοίξουν επίσης μία ώρα αργότερα, στις 9:15. 

Με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται στην κορυφή και όχι μόνο του Πηλίου.

Tο χιόνι σε ορισμένα σημεία έχει φτάσει ακόμα και τα 2,5 μέτρα, γεγονός που δυσχεραίνει τις προσπάθειες των μηχανημάτων που έχουν επιστρατευτεί από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και κάνει απαραίτητη την χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, τις οποίες επιβάλλουν κλιμάκια της Τροχαίας Μαγνησίας από την Πορταριά και πάνω.

Από το Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου ανακοινώνεται ότι για αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού στους δρόμους  του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου.

Με το σημαντικότερο πρόβλημα να εντοπίζεται από τα Χάνια έως το Καράβωμα, ο χιονιάς έχει χτυπήσει το κεντρικό και ανατολικό Πήλιο, με τα σχολεία στην πλειοψηφία τους να παραμένουν κλειστά, το Κεραμίδι, τα ορεινά του Αλμυρού αλλά και τις Β. Σποράδες.

Μία ώρα αργότερα (στις 9) θα ανοίξουν λόγω παγετού τα σχολεία  στις δημοτικές κοινότητες Αρναίας και Μ.Παναγίας, Βαρβάρας, Νεοχωρίου, Παλαιοχωρίου, Στανού, Γοματίου, Σταγείρων και Στρατονίκης, του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00πμ. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

έρευνα www.xenesglosses.eu


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...