Home / HEADER-NEWS / Θρίλερ για γερά νεύρα η έγκριση των 800 πιστώσεων. Η επόμενη κυβέρνηση θα αποφασίσει για την αξιολόγηση

Θρίλερ για γερά νεύρα η έγκριση των 800 πιστώσεων. Η επόμενη κυβέρνηση θα αποφασίσει για την αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε: 5:52 μμ Ιανουάριος 13th, 2015  


Ypepth

Σε σήριαλ με πολλά «επεισόδια» έχει μετατραπεί η έγκριση των 800 πιστώσεων από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Καθημερινά ζητούνται νέα στοιχεία, προκειμένου να προχωρήσουν στην έγκριση. Τα τελευταία στάλθηκαν σήμερα το πρωί. Φυσικά και δεν φταίει το Συμβούλιο Επικρατείας για την καθυστέρηση, αλλά οι υπουργοί της κυβέρνησης που χρειάστηκαν ένα εικοσαήμερο ,περίπου ,για να υπογράψουν τη μεταφορά των πιστώσεων, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην προεκλογική περίοδο και να απαιτείται ειδική άδεια. Είναι κι αυτό ένα δείγμα του «σύγχρονου» κι «ευρωπαικού» κράτους που έχουμε.

Παράταση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2015 για την καταχώριση των βαθμολογιών των αξιολογητών στο σύστημα, δίνεται με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός παιδείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η νέα κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές, θα αποφασίσει για την τύχη της. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ πάντως έχει δεσμευθεί πως ,αν είναι κυβέρνηση ,θα καταργήσει και το Π.Δ.152/13 για την αξιολόγηση και τον Ν4024/11 ,καθώς και τους νόμους για το πειθαρχικό «δίκαιο».

https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=ts


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...