Τελευταία Νέα

Σάββατο, 12/06/2021, 15:37


Home / HEADER-NEWS / Παραμένουν στις ίδιες σχολικές μονάδες οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί

Παραμένουν στις ίδιες σχολικές μονάδες οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί

Δημοσιεύτηκε: 9:27 πμ Ιανουάριος 4th, 2015  


egkyklios14052012

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μετά την εξέταση των ενστάσεων.  Στο ΦΕΚ περιλαμβάνονται τα ονόματα 266 εκπαιδευτικών. 155 εξ αυτών τοποθετούνται από τη Βθμια στην Αθμια Εκπαίδευση και  111 αλλάζουν Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικοί της περίπτωσης «Α» ( 155 εκπαιδευτικοί) μετατάσσονται με τον κατεχόμενο βαθμό και Μ.Κ. και τίθενται στη διάθεση των οικείων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Π.δ. 50/1996,όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3ε του Π.δ. 100/1997.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αντίθετοι οι Πρυτάνεις για τη διαγραφή των 37 νέων τμημάτων "Γαβρόγλου"

Οι Διευθυντές Β/θμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες μετατάσσονται οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να εκδώσουν τα κοινοποιητήρια των μετατάξεων.

Οι Διευθυντές Π/θμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες μετακινούνται οι εκπαιδευτικοί της περίπτωσης «Β» (111) της παρούσας παρακαλούνται να εκδώσουν τα νέα κοινοποιητήρια των μετατάξεων.

Όσοι εκ των αναφερομένων στην παρούσα απόφαση εκπαιδευτικοί υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, προκειμένου να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, θα παραμείνουν μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους στα σχολεία που υπηρετούν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διαμαρτυρία Αναπληρωτών Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

Ο χρόνος αυτός θα θεωρείται διανυθείς στη θέση μετάταξης. Οι εκπαιδευτικοί όμως θα λάβουν μέχρι τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους τα μόρια της σχολικής μονάδας που υπηρετούν, εφόσον δεν υπολείπονται των μορίων της Διεύθυνσης στην οποία επιστρέφουν.

Δείτε 

 το ΦΕΚ

 

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιες 2021: Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ

Με 350 ευρώ θα αποζημιωθούν οι συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες που θα εξετασθούν ...