Home / HEADER-NEWS / Νέες αποφάσεις α/ Μέλη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο β/ Ανασυγκρότηση ΕΣΥΠ γ/ Συγκρότηση Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. δ/ Συγκρότηση ΣΑΕΠ

Νέες αποφάσεις α/ Μέλη στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο β/ Ανασυγκρότηση ΕΣΥΠ γ/ Συγκρότηση Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. δ/ Συγκρότηση ΣΑΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 9:26 μμ Ιανουάριος 23rd, 2015  


ypep8-marousi-5

Απόφαση 6114/Κ4/19-1-2015 (ΦΕΚ 26/ΥΟΔΔ/22-1-2015) του Υπουργείου Παιδείας

Συγκροτούμε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συλλογικό όργανο υπό την ονομασία «Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων» το οποίο έχει την αποφασιστική αρμοδιότητα της αναγνώρισης των επαγγελματικών προσόντων και της επαγγελματικής ισοδυναμίας στην Ελλάδα κατά τους όρους του Π.Δ. 38/2010 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4093/2012 (ΦΕΚ 222 Α΄), το Ν. 4111/2013 (ΦΕΚ 18 Α΄), το άρθρο 5 του Ν. 4205/2013 (ΦΕΚ 242 Α΄) και το Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258 Α΄).

Το Συμβούλιο αποτελούν οι κάτωθι: Οι υπ’ αριθμ. υπουργική απόφαση 178457/ΙΑ/22−11−2013 (ΦΕΚ 604 ΥΟΔΔ) και υπουργική απόφαση 113137/ΙΑ/18−7−2014 (ΦΕΚ 480 ΥΟΔΔ), καταργούνται.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

…………………………………………………………………………………………………….

Ορισμός μελών του ΥΠΑΙΘ στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Απόφαση 12737/Γ1/23-1-2015 (ΑΔΑ:ΩΖΟΑ9-Δ9Θ) του Υπουργείου Παιδείας

Ορίζουμε τους Προϊσταμένους των Γενικών Διευθύνσεων της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που θα μετέχουν στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ως εξής:

α) Για θέματα διοικητικού προσωπικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και διοικητικού προσωπικού των Περιφερειακών και λοιπών Υπηρεσιών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως τακτικό μέλος την Παναγιώτα Διονυσοπούλου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αναπληρώτριά της την Αθηνά Πλέσσα- Παπαδάκη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανωτάτης Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

β) Για θέματα εκπαιδευτικού προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ορίζουμε ως τακτικό μέλος την Ευδοκία Καρδαμίτση, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αναπληρώτριά της την Ανδρονίκη Μπάρλα, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Παιδείας και Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

…………………………………………………………………………………………………………….

Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ)

Απόφαση 12739/Z1/23-1-2015 (ΑΔΑ:7Γ8Ψ9-3ΘΣ) του Υπουργείου Παιδείας

Η παρ. 6 της αριθμ. Γ.Υ. 174/27.10.2014 απόφασης «Ορισμός μελών της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (Ε.ΣΥ.Π.)» (ΑΑ: 7ΠΞ89-ΒΙΓ), απόφασης αντικαθίσταται ως ακολούθως: «6. Αθανάσιος Κυριαζής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά ως εκπρόσωπος Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αναπληρωματική την Αθηνά-Πλέσσα Παπαδάκη, Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Ανωτάτης Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.»

…………………………………………………………………………………………………………….

Συγκρότηση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)

Απόφαση 12062/Δ3/23-1-2015 (ΑΔΑ:ΩΗ8Ε9-4Ν1) του Υπουργείου Παιδείας

Συγκροτούμε το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) ως εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ :

1. Βεντήρης Παρασκευάς, Διευθυντής ΔΠΕ Β’ Αθήνας, Πρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Π.Ε.), ως Πρόεδρος.

2. Ταπανίδης Θεόδουλος, Διευθυντής της ΔΔΕ Χαλκιδικής, Πρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Β/θμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.), ως Αντιπρόεδρος.

3. Κεχαγιά Θεσσαλία, Διευθύντρια της ΔΠΕ Έβρου, ως τακτικό μέλος.

4. Βούγιας Βασίλειος, κλάδου ΠΕ 30-Κοινωνικών Λειτουργών, του ΚΕΔΔΥ Φθιώτιδας, ως τακτικό αιρετό μέλος.

5. Παπαευθυμίου Δημήτριος, κλάδου ΠΕ 23-Ψυχολόγων του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κωφών-Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής, ως τακτικό αιρετό μέλος.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (αντίστοιχα) :

1. Κουράκος Γεώργιος, Διευθυντής ΔΠΕ Καβάλας, Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Π.Ε.).

2. Μανδαλή Ευδοξία, Διευθύντρια της ΔΔΕ Πειραιά, Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Β/θμιας Εκπαίδευσης (Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.).

3. Δημητρίου Λουκάς, Διευθυντής της ΔΔΕ Ευρυτανίας, ως αναπληρωματικό μέλος.

6. Στουρνάρα Αμαλία, κλάδου ΠΕ 30-Κοινωνικών Λειτουργών, του 9ου ΕΔΣ Αθηνών, ως αναπληρωματικό αιρετό μέλος.

7. Κολοβού Σταυρούλα, κλάδου ΠΕ 30-Κοινωνικών Λειτουργών του ΚΕΔΔΥ Κοζάνης, ως αναπληρωματικό αιρετό μέλος.

Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την Ψαρράκη Γεωργία, αποσπασμένη εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ05 στην Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ., με αναπληρώτρια την Καντιώτη Μαργαρίτα, αποσπασμένη εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ05 στην Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Η θητεία των ανωτέρω λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2016

ΔΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...