Home / HEADER-NEWS / Να ακυρωθούν οι αποφάσεις των μετατάξεων και να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή

Να ακυρωθούν οι αποφάσεις των μετατάξεων και να ξεκινήσει η διαδικασία από την αρχή

Δημοσιεύτηκε: 2:35 μμ Ιανουάριος 13th, 2015  


metatheseis

Επειδή έχω δεχθεί πολλά ερωτήματα ,αυτές τις μέρες,σχετικά με τις 3657 θέσεις ειδικοτήτων που θα συσταθούν στην ΠΕ,υπενθυμίζω τη θέση μου:

1.Από τον Αύγουστο του 2013 έχω καταγγείλει τη συγκεκριμένη διαδικασία ως ρουσφετολογική,αδιαφανή και πρωτοφανή στα χρονικά της εκπαίδευσης και γι αυτό έχω ζητήσει την ακύρωσή της.

2.Με βάση την παραπάνω θέση μου,αλλά και με βάση το ορθό και το δίκαιο,για τις 3657 θέσεις που θα συσταθούν η μόνη σωστή διαδικασία είναι να δοθούν ως κενές κατά τη διαδικασία των φετινών μεταθέσεων, για τους εκπαιδευτικούς της ΠΕ πρώτα και να ακολουθήσουν οι μετατάξεις των εκπκών της β/θμιας στις κενές θέσεις που θα μείνουν.Οι μετατάξεις δηλ. να γίνουν από το ΚΥΣΠΕ,μετά τις μεταθέσεις των εκπκών της ΠΕ,όπως γίνονταν πριν την ψήφιση του Ν4172.

3.Η νέα πολιτική ηγεσία ,που θα προκύψει μετά τις εκλογές,οφείλει με μια πράξη της να ακυρώσει τις αποφάσεις των μετατάξεων,που αποτελούν μνημείο πελατειακού κράτους, και να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή,όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Υ.Γ. Τη συγκεκριμένη θέση την έχω εκφράσει από τον Αύγουστο του 2013 στις ανακοινώσεις μου,καθώς και στις 6 συσκέψεις που έκανε η ΔΟΕ για το θέμα

https://www.facebook.com/d.mpratis?fref=ts


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...