Home / HEADER-NEWS / Η.Π.Α. – Εργασία που έβαλε Καθηγήτρια Αγγλικών «Περιγράψτε πώς θα με δολοφονήσετε!»

Η.Π.Α. – Εργασία που έβαλε Καθηγήτρια Αγγλικών «Περιγράψτε πώς θα με δολοφονήσετε!»

Δημοσιεύτηκε: 11:53 πμ Ιανουάριος 18th, 2015  


sxoliousa

Καθηγήτρια Αγγλικών προς τους μαθητές της: Περιγράψτε πώς θα με δολοφονήσετε!

Η Washington Post έλαβε ένα αντίγραφο της επιστολής της καθηγήτριας προς τους γονείς μετά τη γκάφα της

Τη συγγνώμη των κηδεμόνων των μαθητών της αναγκάστηκε να ζητήσει μια καθηγήτρια της αγγλικής γλώσσας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, αφότου τούς ζήτησε να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους ώστε να περιγράψουν με γλαφυρότητα πώς θα τη… δολοφονούσαν(!)

Η εφημερίδα Washington Post έλαβε ένα αντίγραφο της επιστολής της καθηγήτριας προς τους γονείς μετά τη γκάφα της, η οποία σημειώθηκε το Νοέμβριο, αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα…

«Έδωσα τους μαθητές σε τέσσερις από τις τάξεις των αγγλικών μου μια εργασία με στόχο να εφαρμόσουν τις έννοιες της γραμματικής που είχαμε πρόσφατα μελετήσει. Ζήτησα από τους μαθητές να γράψουν μια ιστορία στην οποία θα χρησιμοποιούνται τουλάχιστον τρεις ενεργητικές μετοχές, τρία απαρέμφατα, και τρία ρήματα για να περιγράψουν πώς θα με δολοφονούσαν» έγραψε στους κηδεμόνες η Πατρίσια Λόρενζεν του γυμνασίου Κίνγκσβιου.

«Προσπάθησα να δημιουργήσω μια εργασία που θα είναι ελκυστική για την αναθεώρηση ορισμένων εννοιών της γραμματικής, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη, και δεν έπρεπε να συμβεί» πρόσθεσε η Λόρενζεν, αναγνωρίζοντας το λάθος της.

Η καθηγήτρια δεν έχασε τελικά τη δουλειά της, ενώ όλοι οι μαθητές της πήραν «άριστα» ανεξάρτητα αν είχαν ολοκληρώσει την εργασία ή όχι. Η καθηγήτρια αρνήθηκε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο ο διευθυντής του γυμνασίου διευκρίνισε ότι «το θέμα διευθετήθηκε».

Πηγή: https://www.skai.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...