Home / HEADER-NEWS / Εκπτωτικό πάσο για τους σπουδαστές ΙΕΚ, ΣΔΕ και ΣΕΚ

Εκπτωτικό πάσο για τους σπουδαστές ΙΕΚ, ΣΔΕ και ΣΕΚ

Δημοσιεύτηκε: 8:31 πμ Ιανουάριος 27th, 2015  


mesa-mazikhs-metaforas

Με έγγραφο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας προς τα δημόσια ΙΕΚ, τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ενεμέρώνει τους σπουδαστές ότι:

  • Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου για όλες τις παραστάσεις παραγωγής τους.
  • Ανέθεσε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ τη σύναψη σύμβασης με τον ΟΑΣΑ για την παροπχή μειωμένου εισιτήρια στα ΜΜΜ της Αττικής.
  • Δίνεται στις Διευθύνσεις των δημοσίων ΙΕΚ, ΣΕΚ και ΣΔΕ η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με ΚΤΕΛ ή άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των άλλων Νομών για την παροχή μειωμένων εισιτηρίων στους σπουδαστές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Αγαπητοί σπουδαστές, καταρτιζόμενοι και εκπαιδευόμενοι των δομών της δια βίου μάθησης,

Από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμόδιου για την Διά Βίου Μάθηση, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το σπουδαίο έργο που επιτελείται από τις δομές της Δια Βίου Μάθησης. Το εύρος της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέες ειδικότητες, η επέκταση της διασποράς των εκπαιδευτικών κέντρων σε όλη τη χώρα, δίνουν τη δυνατότητα στο ευρύτερο δυνατό φάσμα πολιτών για εκπαίδευση και κατάρτιση.

Η Γ.Γ.Δ.Β.Μ. υπέγραφε το 2014 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους ενήλικους καταρτιζόμενους των Δ.ΙΕΚ και Δ.ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ για όλες τις παραστάσεις παραγωγής τους, προκειμένου να βελτιωθεί το πολιτιστικό επίπεδο και να εμπλουτιστεί η καλλιτεχνική παιδεία των εκπαιδευομένων και καταρτιζομένων στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης, με την παρακολούθηση αξιόλογων και υψηλού επιπέδου θεατρικών παραστάσεων.

Επίσης, ανέθεσε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ την σύναψη σύμβασης με τον ΟΑΣΑ για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους καταρτιζόμενους των Δ.ΙΕΚ και Δ.ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ του νομού Αττικής.

Δίδεται επίσης στις διευθύνσεις των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΣΕΚ/ΣΔΕ η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με ΚΤΕΛ ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς των άλλων νομών για τη παροχή μειωμένων εισιτηρίων στους σπουδαστές των ΙΕΚ/ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους των ΣΔΕ.

Με ιδιαίτερη χαρά αποστέλλουμε στα ΔΙΕΚ, Δ.ΣΕΚ και ΣΔΕ τις κάρτες σπουδαστών-καταρτιζομένων και εκπαιδευομένων.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας και καλή συνέχεια στις σπουδές σας.

foititikanea.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...