Home / HEADER-NEWS / Πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Βουλής σε σχολεία

Πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Βουλής σε σχολεία

Δημοσιεύτηκε: 10:56 πμ Δεκέμβριος 13th, 2014  


vouli

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται από τη Βουλή των Ελλήνων το πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού της . Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής σχολικών μονάδων της χώρας που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, χορηγούνται 118 επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε 118 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας. Με πνεύμα ευαισθησίας για την προστασία του περιβάλλοντος η Βουλή διαθέτει χρησιμοποιημένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό τον οποίο αναβαθμίζει για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σχολείων.

Πηγή: https://www.hellenicparliament.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3692429 και 210 3692106. Ενημερώνεστε για το εσωτερικό του γραφείου τύπου της Βουλής.

https://www.edu-special.gr

………………………………………

Διάθεση χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Η Βουλή των Ελλήνων συνεχίζει, για δεύτερη χρονιά φέτος, το πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού της, με σκοπό να ενισχύσει την τεχνολογική βελτίωση εκπαιδευτικών μονάδων της χώρας, που αδυνατούν μόνες τους να αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, φέτος η Βουλή χορηγεί 118 επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε 118 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας, εκφράζοντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον και την υποστήριξή της στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Η Βουλή των Ελλήνων με πνεύμα ευαισθησίας στην προστασία του περιβάλλοντος δίνει πλέον στο πρόγραμμα διάθεσης χρησιμοποιημένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού της μόνιμο χαρακτήρα, προχωρώντας κάθε χρόνο στην αναβάθμιση του ηλεκτρονικού αυτού εξοπλισμού, προκειμένου να καταστεί λειτουργικός και να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολείων.

newsbeast.gr

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...