Home / Featured / Βοσνία – Πήγαν σχολική εκδρομή και 7 από τις 28 μαθήτριες επέστρεψαν έγκυες!

Βοσνία – Πήγαν σχολική εκδρομή και 7 από τις 28 μαθήτριες επέστρεψαν έγκυες!

Δημοσιεύτηκε: 8:39 πμ Δεκέμβριος 23rd, 2014  


 

egkyes-620x412

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βοσνία η σοκαριστική είδηση ότι 7 από τις 28 μαθήτριες, ηλικίας 13 και 14 ετών επέστρεψαν από την εκδρομή του σχολείου έγκυες.

Τα κορίτσια, από την πόλη Μπάνια Λούκα, βρέθηκαν με το σχολείο τους στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σαράγεβο, στα πλαίσια μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αναφέρει η Daily Mail. Με την επιστροφή τους από το ταξίδι άρχισαν και οι πρώτες αδιαθεσίες, ώσπου διαπιστώθηκε ότι τα επτά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.

Έξαλλοι είναι με τους καθηγητές των παιδιών τους οι γονείς, οι οποίοι απαιτούν να μάθουν γιατί δεν τα πρόσεχαν όσο έπρεπε και γιατί ξέφυγαν τόσο από την προσοχή τους ώστε να καταλήξουν σε αυτά τα αποτελέσματα.

Εκτός από σοκ στις οικογένειές τους, πάντως, η είδηση έχει ανοίξει μια ολόκληρη συζήτηση στη Βοσνία σχετικά με το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης καθώς αυξάνεται ο αριθμός των σεξουαλικά ενεργών κοριτσιών ηλικίας από 13 έως 15 ετών.

https://www.antenna.gr/

…………………………………………………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βοσνία η είδηση ότι επτά ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 13-14 ετών, επέστρεψαν έγκυες μετά από σχολική εκδρομή.

Τα κορίτσια, από την πόλη Banja Luka, βρέθηκαν με το σχολείο τους στην πρωτεύουσα της χώρας, το Σαράγεβο, στα πλαίσια μιας πενθήμερης σχολικής εκδρομής, αναφέρει η Daily Mail.

Σοκαρισμένοι ωστόσο έμειναν οι γονείς επτά μαθητριών, καθώς όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, στην εκπαιδευτική εκδρομή επτά από τις 28 συνολικά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει τεράστια συζήτηση, σε εθνικό επίπεδο στη χώρα, καθώς πολλοί κρίνουν απαραίτητη πλέον την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων.
Οι αρχές της χώρας εξετάζουν το καίριο ζήτημα, σημείωσαν ωστόσο ότι το οι συνοδοί καθηγητές δεν ευθύνονται για το περιστατικό.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Και ενώ στη Βοσνία κρίνουν απαραίτητη πλέον την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων

Στην Ελλάδα Σχολική Σύμβουλος διακόπτει Project με αυτό ακριβώς το θέμα:

Νέο Σχολείο – ολοταχώς … με την όπισθεν


 

3 Σχόλια

  1. Α, δηλαδή έπρεπε οι καθηγητές να κάνουν τους δεσμοφύλακες στον κόλπο της κάθε ανεγκέφαλης και να έχουν επιστρατεύσει ειδικά σώματα ασφαλείας, για να παρακολουθούν την κάθε κίνηση των μαθητών. Ο κάθε Νεάντερταλ που αναπαράγεται με μόνη κινητήρια δύναμη το ζωώδες ένστικτο, ας φροντίσει να δώσει τη σωστή ανατροφή και αγωγή στο παιδί του. Το σχολείο είναι τόπος μάθησης και όχι θαυμάτων! Δε μπορεί ένας καθηγητής με 24 μαθητές να γίνει ο μέντορας του καθενός. Αυτό είναι ευθύνη των γονέων πρωτίστως!

    • Τότε πολύ απλά θα έπρεπε ο καθηγητής ο οποίος δεν έχει τις ικανότητες και την θέληση να εκτελεί το έργο για το οποίο βρίσκεται εκεί να δηλώνει αναρμόδιος και να κρύπτεται πίσω απο την ομπρέλα του εκπαιδευτικού ώς παθητικομαθητικού πομπού και τίποτα άλλο. Προφανώς εσύ δεν είχες αναπαραχθεί ως Νεάντερταλ..αλλά ως πείραμα ανεξίτηλου ωχαδερφισμού και ανικανότητας μέσα απο τον σωλήνα μιας ουτοπικής προκοινωνίας. Τι περιμένεις απο άνθρωπο που χρησιμοποιεί όνομα σκύλου…!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...