Τελευταία Νέα

Παρασκευή, 29/05/2020, 03:02


Home / HEADER-NEWS / Ποιοί και γιατί απειλούν τη ζωή και το εργασιακό μέλλον της Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»;

Ποιοί και γιατί απειλούν τη ζωή και το εργασιακό μέλλον της Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»;

Δημοσιεύτηκε: 12:22 μμ Νοέμβριος 19th, 2014  


til

Δήλωση της προέδρου

του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.

«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»

Ηλέκτρας Μήτσουρα

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Αναγκάζομαι ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ‘’ Ο Περικλής’’ αλλά και ως συνάδελφος να επικοινωνήσω μαζί σας για να  γνωστοποιήσω  σε όλους τους συναδέλφους  μου, στα μέλη του συλλόγου μας,  τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος  και την εκπαιδευτική κοινότητα τα παρακάτω:

Δέχτηκα ως Πρόεδρος του Σωματείου μας  απειλητικά τηλεφωνήματα για τη συνδικαλιστική και πολιτική μου δράση από άγνωστο πρόσωπο,  το οποίο εξαπέλυσε απειλές για τη ζωή μου και το εργασιακό μου μέλλον στην εκπαίδευση.

Γνωρίζω ότι η δράση που αναπτύσσει ένας νέος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, ΕΝΟΧΛΕΙ.   «Πολλοί και διάφοροι» θα περίμεναν αυτό το είδος εκπαιδευτικού να λουφάξει στη γωνιά του, αναμένοντας να του ρίξουν  και να τσιμπήσει το καρότο της εργασίας και να αρκεστεί σε αυτό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο επίκεντρο της συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Προεδρείο και εκπροσώπους του ΙΕΠ

Δηλώνω λοιπόν ότι θα συνεχίσω να ενοχλώ, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι συναδέλφους, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εκπαιδευτικού στην αξιοπρεπή εργασία, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία.

Οι απειλές από όπου και αν προέρχονται δεν με αγγίζουν, δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν.

Προκαλώ τους επίδοξους τιμωρούς μου, τους εξυπηρετητές της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αυτούς  τους φοβισμένους που με απειλούν, να φανερώσουν το πρόσωπό τους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Υπουργική Απόφαση για την επαναλειτουργία των ΑΕΙ - Απρόσκοπτη η ολοκλήρωση του εαρινού εξαμήνου και η διεξαγωγή των εξετάσεων στα ΑΕΙ

Γνωστοποιώ επίσης ότι για τις απειλές τις οποίες δέχτηκα θα γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και θα ζητηθεί άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων που δέχτηκα.

 

 Με εκτίμηση για όλους τους συναδέλφους μου

                                                      Ηλέκτρα Μήτσουρα

Πρόεδρος Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. «Ο Περικλής»

Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων

Αναπληρώτρια  εκπαιδευτικός ΕΣΠΑ Π.Ε.32, στο 2ο-3ο Δ.Σχ. Χολαργού


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ...