Home / HEADER-NEWS / ΠΑΣΑΦ – Eπιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα;

ΠΑΣΑΦ – Eπιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα;

Δημοσιεύτηκε: 6:52 μμ Νοέμβριος 7th, 2014  


ΠΑ.Σ.Α.Φ.  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 7 – 11- 2014Αρ. Πρωτ.
Ιστοσελίδα: https://filologoi02.webnode.gr/email: pasafpe02@gmail.com ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας κ. Α. ΛοβέρδοΥφυπουργό Παιδείας κ. Α. Δερμεντζόπουλο

                                                

Eπιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα;

 

«Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους»

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Ο Θουκυδίδης είχε πει ότι σε περιόδους πολιτικών και πολεμικών αναστατώσεων οι παρατάξεις σκόπιμα αλλάζουν τη σημασία των λέξεων. Την ασυλλόγιστη τόλμη την ονομάζουν ανδρεία, την επιφυλακτικότητα δειλία, τη σύνεση ανανδρία, την περίσκεψη αδράνεια και ατολμία, την παράφορη ορμή ανδρική αρετή, την κακουργία καπατσοσύνη, την τιμιότητα βλακεία.

Σήμερα, διάγουμε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο με τη μνημονιακή πολιτική που εσείς επιλέξατε ερήμην ημών και να που η ρήση του Ιστορικού είναι επίκαιρη.

Εμβρόντητοι και ενεοί πληροφορηθήκαμε πως σχεδιάζετε να καλύψετε τα κενά στα σχολεία με εθελοντές εκπαιδευτικούς επιδαψιλεύοντας διπλά μόρια για όσους δεχθούν. Εθελοντισμός σημαίνει  ότι  ευημερώ, έχω τακτοποιήσει τη ζωή μου και συνειδησιακά είμαι έτοιμος και ώριμος να προσφέρω κοινωνικό έργο στον πληγέντα συνάνθρωπό μου. Τη μαύρη εργασία την ονομάσατε εθελοντισμό. Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί όμως είναι άνεργοι εξαιτίας των δικών σας ενεργειών και δεν δύνανται να θυσιάσουν περαιτέρω τη ζωή τους.

Αν λοιπόν δεν μπορείτε να καλύψετε τα κενά, καλέστε  αναπληρωτές από τον ισχύοντα πίνακα και πληρώστε με τα κονδύλια του 2015. Αν δεν μπορείτε ούτε αυτό, τότε κλείστε τα σχολεία και αναλάβετε το πολιτικό κόστος. Για τα ατάκτως ερριμμένα και κακώς κείμενα της Παιδείας δε θα γίνουν θύματα οι εκπαιδευτικοί. Δε θα σας επιτρέψουμε να καταστρατηγήσετε τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Στις ενέργειές σας αυτές ας σας συνοδεύσει η θυμηδία των εκπαιδευτικών και κάθε εχέφρονος πολίτη.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ  του ΠΑ.Σ.Α.Φ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...