Home / Featured / Οκτάμηνες συμβάσεις για 1.232 καθηγητές φυσικής αγωγής σε Δήμους (Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)

Οκτάμηνες συμβάσεις για 1.232 καθηγητές φυσικής αγωγής σε Δήμους (Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)

Δημοσιεύτηκε: 8:33 πμ Νοέμβριος 26th, 2014  


gym-sandwich

Πρόσληψη 1.232 γυμναστών στους δήμους με οκτάμηνη σύμβαση

Για την υλοποίηση Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους περιόδου 2014-15

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.232 γυμναστών στους δήμους της χώρας, με οκτάμηνες συμβάσεις, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων άθλησης.
Ήδη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 3161 /25 Νοεμβρίου 2014) η κοινή υπουργική απόφαση στην οποία περιλαμβάνεται ο κατάλογος με τις θέσεις ανά δήμο που ανοίγουν για πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής στους ΟΤΑ και στα Νομικά τους Πρόσωπα.
Η πρόσληψη αφορά Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2014-15, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού. Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα ΠΑγΟ υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας ως οκτώ μήνες.
Η απόφαση υπογράφεται από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Άθλησης κ.Ιωάννη Ανδριανό.
ΤΟ ΒΗΜΑ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...