Home / HEADER-NEWS / Γιατί το υπουργείο Παιδείας μετατρέπει σε θρίλερ την κάλυψη των κενών; (του Δημήτρη Τσιριγώτη)

Γιατί το υπουργείο Παιδείας μετατρέπει σε θρίλερ την κάλυψη των κενών; (του Δημήτρη Τσιριγώτη)

Δημοσιεύτηκε: 3:40 μμ Νοέμβριος 14th, 2014  


20

Γιατί το υπουργείο Παιδείας μετατρέπει σε θρίλερ την κάλυψη των κενών;

Ποιός μπορεί να πιστέψει ότι το κράτος δεν έχει να διαθέσει ακόμα περίπου 1 .000.000 ακόμα ευρώ το μήνα για τους 1.100 εκπαιδευτικούς που χρειάζονται για να καλυφθούν τα κενά ; Μιλάμε για ψίχουλα σε σχέση με τα πάγια έξοδα του κράτους. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το υπουργείο παιδείας προσπαθεί να μετατρέψει σε θρίλερ την κάλυψη των κενών. Τη μία μιλάει για προσφυγή σε εθελοντική εργασία και τώρα μελετά προσλήψεις από τα 5/μηνα των Δήμων και από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ. Να μην ξεχνάμε ότι και όλο το Σεπτέμβρη είχαμε το άλλο θρίλερ με τους αναπληρωτές .Αν παρακολουθήσουμε τις δηλώσεις των υπουργών παιδείας από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μεθόδευαν να αφήσουν εσκεμμένα κάποια κενά εκπαιδευτικών ακάλυπτα .Κατά τη γνώμη μου όλο αυτή το θρίλερ παίζεται για να μας αποδείξει η κυβέρνηση την απελπιστική κατάσταση της οικονομίας μας .Είναι καθαρά εκφοβισμός και τρομοκράτηση ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Μας λέει λοιπόν η κυβέρνηση :

«Βλέπετε τα χάλια της χώρας μας , είμαστε στην άκρη του γκρεμού και μόνο χάρη σε εμάς δεν έχουμε ακόμη βουτήξει. Μην πιστεύετε και μην τυχόν ψηφίσετε αυτούς που σας λένε ότι θα κάνουν προσλήψεις , ότι θα κάνουν αυξήσεις στους μισθούς , ότι θα βρουν χρήματα για επενδύσεις .Μη τους πιστεύετε , αφού εδώ δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για να στελεχωθούν σωστά τα σχολεία .Το παραδέχομαι τα πράγματα είναι χάλια αλλά προσέξτε μπορούν να γίνουν και εφιαλτικά ».

Αλήθεια κάπως έτσι δεν νιώθουμε και όταν βλέπουμε ένα θρίλερ στο σινεμά ;Αυτό που σκεφτόμαστε στο τέλος της ταινίας είναι ότι εμείς είμαστε μια χαρά αφού υπάρχουν πολύ χειρότερα.

Καταγραφή1167

Δημήτρης Τσιριγώτης. Φυσικός


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...