Home / Featured / Ειδικότητες γενικής παιδείας που μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ωρομίσθιοι στα ΣΕΚ

Ειδικότητες γενικής παιδείας που μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ωρομίσθιοι στα ΣΕΚ

Δημοσιεύτηκε: 7:01 μμ Νοέμβριος 14th, 2014  


INDBM

Φιλόλογοι και μαθηματικοί μπορούν να καταθέσουν αίτηση για τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το news.gr.

Στην προκήρυξη που εκδόθηκε δεν υπάρχει ρητή αναφορά στις ειδικότητες ωστόσο επειδή στο ωρολόγιο πρόγραμμα των ΣΕΚ οι μαθητές της Α’ τάξης διδάσκονται Μαθηματικά και Νεοελληνική Γλώσσα αποκτούν δικαίωμα κατάθεσης αίτησης.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και στη φόρμα των αιτήσεων υπάρχει η σχετική επιλογή για τις ειδικότητες αυτές.

Θυμίζουμε ότι η προθεσµία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι  από 12-11-14 ώρα 15.00 έως 21-11-14 ώρα 15.00 (ηµεροµηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).

Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών µαζί µε την εκτυπωµένη αίτηση, υπογεγραµµένη, θα γίνεται από τους ενδιαφερόµενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ∆.Ι.Ε.Κ, για τις αντίστοιχες ΣΕΚ (όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα) για τις οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον ως επιλογή (στην ηλεκτρονική φόρµα επιλέγονται οι ΣΕΚ οι οποίες ενδιαφέρουν τους υποψηφίους εκπαιδευτές και στη συνέχεια οι ΣΕΚ στις οποίες υποχρεούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά), από 24-11-14 έως 26-11-14.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν όλες τις ΣΕΚ της ∆ιεύθυνσης ∆ια Βίου Μάθησης που επιθυμούν να εργαστούν. Για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη μπορούν  επίσης να επιλέξουν όλες τις ΣΕΚ, όπως αναφέρετε στο χρήσιμο οδηγών με τις ερωτήσεις και απαντήσεις που έχει 

.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Καλόγηρος Βασίλειος

………………………………………………………………

Aνακοινώθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις ΣΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, όπως είχε γράψει το news.gr. Συγκεκριμένα το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΣΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών στις ΣΕΚ, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομισθίων Εκπαιδευτών Δημοσίων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ. ΣΕΚ) για τα εξάμηνα 2014β και 2015α.

Οι υποψήφιοι που θα απασχοληθούν ως ωροµίσθιοι εκπαιδευτές, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση µε τη διδασκαλία των µαθηµάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και µικτών), για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στις ∆.ΣΕΚ και οι οποίες θα αναρτηθούν στις κατά τόπους ∆ηµόσιες ΣΕΚ, καθώς και στις ιστοσελίδες της ΓΓ∆ΒΜ και του ΙΝΕ∆ΙΒΙΜ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1)
Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 12/11/2014 (ώρα 15.00) – 21/11/2014 (ώρα 15.00).
Ηλεκτρονική Διεύθυνση υποβολής αιτήσεων : https://applications.inedivim.gr  (επιλέγεται το σύνδεσμο αιτήσεις εκπαιδευτών ΙΕΚ/ΣΕΚ)

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...