Τελευταία Νέα

Tuesday, 04/24/18, 12:23Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας για τους προπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε:

12:19 μμ Οκτώβριος 10th, 2014

Russia_flag-600x0

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο συνεργασίας του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών με το Πρόγραμμα «ΙΑΣΩΝ» προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας & πολιτισμού (επίπεδο αρχαρίων) στους προπτυχιακούς φοιτητές-τριες του Α.Π.Θ. κατά το χρονικό διάστημα από 20 Οκτωβρίου 2014 έως 31 Μαΐου 2015.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων στη ρωσική γλώσσα (επίπεδο Α1). Τα μαθήματα θα γίνονται Τρίτη & Πέμπτη, κατά τις ώρες 19.00-20.30 από τον Δρ. Ρωσικής Φιλολογίας κ. Φωτιάδη Δημήτριο. Για την αίθουσα διδασκαλίας θα ακολουθήσει ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική (τουλάχιστον το 80% των συνολικών ωρών παρακολούθησης). Στο τέλος κάθε εξαμήνου θα διενεργούνται εξετάσεις επίδοσης. Θα αποδοθούν 2 πιστωτικές μονάδες (ECTS). Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική «ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ», η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο https://www.lance.auth.gr (στις ανακοινώσεις), και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@lance.auth.gr . Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 15 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές.

Θα επιλεγούν συνολικά 25 άτομα, σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:

  • Οι υποψήφιοι να είναι προπτυχιακοί φοιτητές-τριες και να φοιτούν στα Γ΄ & Ε΄ εξάμηνα σπουδών.
  • Η μέχρι σήμερα επίδοση των υποψηφίων στο Τμήμα που φοιτούν (Μέσος Όρος βαθμολογίας).
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Συνεντεύξεις υποψήφιων διευθυντών Ι.Ε.Κ.

Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή σας την Παρασκευή 17/10/2014. Όσοι/ες επιλεγούν θα πρέπει να καταθέσουν στον διδάσκοντα την πρώτη μέρα του προγράμματος αντίγραφο της αναλυτικής τους βαθμολογίας

https://www.foititikanea.gr/

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΟΠΣΥΔ – Οδηγίες περί υποχρέωσης αιτήματος μεταβολής στοιχείων αναπληρωτών και ωρομισθίων

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ «ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ» Για την αποφυγή παρερμηνειών επισημαίνεται ότι “Αίτημα ...

Μοιράσου!