Home / HEADER-NEWS / ΠΑΣΑΦ – Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Α. Λοβέρδο

ΠΑΣΑΦ – Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Α. Λοβέρδο

Δημοσιεύτηκε: 11:37 πμ Σεπτέμβριος 27th, 2014  


filologoi_0

              

ΠΑ.Σ.Α.Φ. 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

  

 

 

 

 

2709- 2014

Αρ. Πρωτ.

Ιστοσελίδα: https://filologoi02.webnode.gr/email: pasafpe02@gmail.com ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας κ. Α. ΛοβέρδοΥφυπουργό Παιδείας κ. Α. Δερμεντζόπουλο

 

Θέμα: Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κ. Α. Λοβέρδο

Αξιότιμε Υπουργέ,

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε εκ μέρους του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Φιλολόγων (ΠΑ.Σ.Α.Φ.) τη μεγάλη δυσαρέσκειά μας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη σχολική χρονιά 2013 – 2014 και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο κλάδος των αναπληρωτών Φιλολόγων, καθώς και την ανησυχία μας για το εργασιακό μας μέλλον.

Γι΄ αυτό θα επιθυμούσαμε να ενημερώσετε τον σύλλογο ΠΑ.Σ.Α.Φ. για τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας  για τη νέα σχολική χρονιά 2014 – 2015:

  1. Πιστώσεις για τους αναπληρωτές Φιλολόγους
  2. Μόνιμοι διορισμοί Φιλολόγων
  3. Τρόπος ανοίγματος πινάκων  αναπληρωτών
  4. Β΄ Ανάθεση Ιστορίας σε άλλες ειδικότητες
  5. Κοινωνικό Φροντιστήριο – Πρόσθετη Διδακτική στήριξη (Η πρόσληψη των εκπαιδευτικών να γίνεται από τον ισχύοντα πίνακα των αναπληρωτών)
  6. Ενισχυτική Διδασκαλία
  7. Ερευνητική Εργασία (Project)
  8. ΖΕΠ

Προσβλέποντας ότι τα σοβαρά θέματα της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των λειτουργών της θα τυγχάνουν πάντοτε της δέουσας μέριμνας και του προσήκοντος χειρισμού εκ μέρους σας, δηλώνουμε πως ο σύλλογός μας είναι έτοιμος και πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας για μία αναβαθμισμένη Παιδεία που θα αποκαταστήσει μία σειρά αδικιών εις βάρος του σημαντικότατου κλάδου των Φιλολόγων. Άλλωστε, αξίζει να θυμηθούμε τα λόγια του Πλάτωνα: την παιδεία που αποβλέπει στην απόκτηση χρημάτων ή δύναμης ή σοφίας χωρίς λογική και δικαιοσύνη, θα πρέπει να την θεωρούμε ανελεύθερη και βάναυση – κάτι δηλαδή που δεν αξίζει να ονομάζουμε Παιδεία.

Ζητούμε να μας ορίσετε συνάντηση γνωριμίας, για να σας αναδείξουμε τα καίρια προβλήματα του κλάδου μας το συντομότερο δυνατό. Είμαστε βέβαιοι ότι θα φανείτε ευεπίφορος προς τη συνεργασία και την κατανόηση της δυσχερούς θέσης του κλάδου μας και ότι επί των ημερών σας το Υπουργείο θα ανοίξει τις πύλες του στον πάντα απαραίτητο διάλογο.

Με εκτίμηση

Το Δ. Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Φ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...