Home / HEADER-NEWS / Σήμερα δεν είχε f/b, είχε όμως συνέντευξη!

Σήμερα δεν είχε f/b, είχε όμως συνέντευξη!

Δημοσιεύτηκε: 12:39 πμ Αύγουστος 15th, 2014  


simeradeneixefacebook

(Α, και επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ)…

Του Ζαχαρία Καψαλάκη

Έχει γίνει τελικά χειρότερος από το Γιακουμάτο, ο υπουργός παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος! Όπου τηλεοπτικός φακός και  μέσα…

Σήμερα δεν έγραψε κάτι στη σελίδα του στο f/b, αλλά ανέβασε τη συνέντευξή του στο MEGA…

            Μίλησε για το προσφιλές του θέμα, τα κενά, χωρίς να πει τίποτα σπουδαίο εκτός από διαπιστώσεις και ευχολόγια… Α, δεν παρέλειψε βέβαια, να καρφώσει τον προκάτοχό του για τα περσινά προβλήματα στα σχολεία!

            «Υπάρχουν πολλά κενά. Από το 2010 έχει να γίνει διαγωνισμός ΑΣΕΠ. Ζητήσαμε 22.500 θέσεις για να καλυφθούν τα κενά και πήραμε 19.500, έχουμε 3.000 λιγότερους από αυτούς που εκτιμούσαμε ότι έχουμε ανάγκη. Θέλουμε πριν τις 11 Σεπτεμβρίου να είναι όλα εντάξει. Να έχουν γίνει οι μεταθέσεις και οι προσλήψεις. Ο φόβος μου είναι να μην έχουμε προσωπικό και να μην ανοίξουν την προβλεπόμενη ημέρα τα σχολεία. Για μένα και ένα σχολείο να είναι κλειστό λόγω έλλειψης προσωπικού είναι θέμα. Εμείς πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα πάντα και ότι ειδικά σε περιοχές όπου δημιουργείται απόγνωση, γιατί υπάρχουν τέτοιες περιοχές, δε θα υπάρξει πρόβλημα. Πέρσι είχαμε καλύψεις κενών το Φεβρουάριο, δηλαδή μέχρι τότε δε γίνονταν μαθήματα. Πρέπει να καλυφθούν τα κενά για να είμαστε σίγουροι του χρόνου ότι δε θα έχουμε ελλείψεις λόγω συνταξιοδότησης. Προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους αποσπασμένους.».

            Δηλαδή υπουργέ μου για τα περσινά κενά έφταιγαν οι αποσπασμένοι; Θα μας τρελάνετε; Δηλαδή οι αποσπασμένοι δεν κάλυπταν κενά; Γιατί δε λέτε την αλήθεια; Γιατί δε λέτε ότι δεν έγιναν οι προσλήψεις που έπρεπε να γίνουν; Γιατί δε λέτε ότι τα σχολεία υπολειτούργησαν πέρυσι από έλλειψη προσωπικού και χρηματοδότησης;

            Μίλησε και για τα ολοήμερα: «Υπάρχει πρόβλημα. Θεωρούνται αναγκαία τα ολοήμερα σχολεία. Πέρυσι λόγω αποσπάσεων τα ολοήμερα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το Νοέμβριο. Φέτος θα ανοίξουν και αυτά στις 11 Σεπτεμβρίου καθώς αυτός είναι ο στόχος μας.»

            Αυτά τα δημοσιεύω για να τα έχω το Σεπτέμβρη… Γιατί όλα αυτά για να γίνουν θέλουν όχι 19.000 προσλήψεις, αλλά 30.000 χιλιάδες! Σε λίγες μέρες θα λάμψει η αλήθεια!

            Α, σήμερα ανήγγειλε και την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ. Άντε κυρ Ανδρέα, και χαλίφης στη θέση του χαλίφη με το καλό…

            Αλλά, υπουργέ μου σήμερα είναι της Παναγίας… Λυπήσου μας! Δε θα αντέξουμε άλλες δηλώσεις!

https://www.e-mesara.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...