Home / HEADER-NEWS / Σε ποιες σχολές περνάνε φοιτητές που έγραψαν σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα γενικής παιδείας

Σε ποιες σχολές περνάνε φοιτητές που έγραψαν σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα γενικής παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 7:35 μμ Αύγουστος 31st, 2014  


ekpa

Υπήρξε υποψήφιος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα, στα οποία εξετάστηκε και πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει (δεν εξετάζουμε αν θα έπρεπε) η βάση του 10 και υπάρχουν σχολές με τόσο χαμηλή ζήτηση που δεν συμπληρώνουν καν τις προσφερόμενες είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο…
https://www.neolaia.gr/

……………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μαθητής πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε στις  φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατεύθυνσης έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Όπως αναφέρει το star.gr, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

STAR.GR


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...