Τελευταία Νέα

Κυριακή, 06/12/2020, 02:30


Home / HEADER-NEWS / Πρόγραμμα επιμόρφωσης ομογενών δασκάλων ελληνικής γλώσσας

Πρόγραμμα επιμόρφωσης ομογενών δασκάλων ελληνικής γλώσσας

Δημοσιεύτηκε: 8:40 πμ Αύγουστος 5th, 2014  


1

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης ομογενών δασκάλων ελληνικής γλώσσας, το οποίο υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) και το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ( ΚΕΓ), ξεκίνησε , την 1η Αυγούστου , στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 60 ομογενείς δάσκαλοι από την Ουκρανία, τη Ρωσία, την Αρμενία, το Καζαχστάν και τη Γεωργία  που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα και πολιτισμό, σε ελληνικές κοινότητες και  σχολεία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τον Φεβρουάριο οι εξετάσεις Ειδικότητας Μαθητείας - Οδηγίες υλοποίησης Προπαρασκευαστικού Προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι, μεταξύ άλλων, η ενίσχυση της ελληνομάθειας των συμμετεχόντων με την ταχύρρυθμη επιμόρφωσή τους στη διδακτική μεθοδολογία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας. Εκτός των καθημερινών εντατικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, μια ολοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή με ξενάγηση στη Βεργίνα, στους Μακεδονικούς Τάφους στα Λευκάδια , στη Σχολή Αριστοτέλους και  στη Νάουσα, παρακολούθηση και συμμετοχή σε  πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και συναντήσεις με φορείς της Θεσσαλονίκης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Μετονομάστηκε το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

Η δαπάνη του προγράμματος,  το οποίο ολοκληρώνεται στις 12 Αυγούστου,  καλύπτεται από τον προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Ναυτεμπορική digital network


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Μετονομάστηκε το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, της Σχολής Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων ...