Home / HEADER-NEWS / ΟΛΜΕ – Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης – Μετακίνηση εκπαιδευτικών

ΟΛΜΕ – Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης – Μετακίνηση εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 6:51 μμ Αύγουστος 29th, 2014  


olme2

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, 6/9/14

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην πρώτη μεγάλη πανεργατική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας και περικοπών κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα νέα φορολογικά χαράτσια κ.λπ.

το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ.

στο άγαλμα Βενιζέλου

Για την μαζικότερη συμμετοχή συναδέλφων από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα η ΟΛΜΕ σε συνεργασία με άλλα συνδικάτα και ομοσπονδίες οργανώνουν τη μεταφορά των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στο τραίνο που θα μισθώσουν τα συνδικάτα (περιορισμένες θέσεις), το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 06.09.2014 στις 09:22 από Σταθμό Λαρίσης με την υπ. αριθμ. 7000500 αμαξοστοιχία και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας μέρας με αναχώρηση στις 00.10 από το σταθμό της Θεσσαλονίκης με την υπ. αριθμ. 7000501 αμαξοστοιχία.

Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της Αττικής να ενημερώσουν τους συναδέλφους στα σχολεία. Δηλώσεις συμμετοχής στην ΟΛΜΕ στο olme@otenet.gr (AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, e-mail και ΕΛΜΕ) μέχρι την Τρίτη, 4/9/14.

Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας να οργανώσουν σε συνεργασία με τους συλλόγους Π.Ε., τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα τη μετάβαση των εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 6/9 στις 11.00 π.μ. στα γραφεία της ΕΔΟΘ θα οργανωθεί σύσκεψη ΔΣ ΕΛΜΕ και Αιρετών στα Υ.Σ. Βορ. Ελλάδας (Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης) και Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε τις εξελίξεις με τα σχεδιαζόμενα νέα αντιλαϊκά μέτρα περικοπών και λιτότητας από κυβέρνηση και τρόϊκα, τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά και εργασιακά ζητήματα (διαθεσιμότητες, ν.4186, αξιολόγηση, διορισμοί, αναπληρωτές κ.λπ.), τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αντίστοιχη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για την υπόλοιπη Ελλάδα το Σάββατο 13/9/14. Θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση.

Κατεβάστε το αρχείο σε pdf …


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...