Home / HEADER-NEWS / Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για μόνιμους διορισμούς…

Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για μόνιμους διορισμούς…

Δημοσιεύτηκε: 7:51 πμ Αύγουστος 9th, 2014  


adioristoi

Χθες το βράδυ το “e-mesara.gr” δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο: «Να πουν την αλήθεια γιατί  δε γίνονται μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση…»!

            Σύμφωνα με το άρθρο: «Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που κάποτε υπέγραφαν και ψήφιζαν μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν, έχουν δεσμευτεί ότι όσο κρατάνε τα μνημόνια ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ… Όταν κατάλαβαν την γκάφα τους ήταν πλέον αργά… Σύμφωνα με πληροφορίες του “e-mesara.gr” έχει ζητηθεί από τους δανειστές να επιτραπεί να γίνουν κάποιοι διορισμοί στην εκπαίδευση με το 60-40 σε κλάδους που υπάρχουν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ και όχι μόνο…Ακόμα περιμένουν απάντηση…»

            Αργά το απόγευμα ο κ. Λοβέρδος ανέβασε στη σελίδα του στο f/bτο παρακάτω κείμενο : «Έχουμε αρκετές εισηγήσεις.  Μία από αυτές είναι να κάνουμε διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Υπάρχουν όμως περίπου 350 επιτυχόντες παρελθόντων ετών και σε συνεννοήσεις με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπολογίζουμε πως για το 2015- 2016 θα μπορούν να διοριστούν περίπου 400 εκπαιδευτικοί συνολικά. Τη μελετάμε.»

            Η ανάρτηση του κ. Λοβέρδου αποτελεί ουσιαστικά απάντηση στο χθεσινό άρθρο του “e-mesara.gr” το οποίο και επιβεβαιώνει…

            Βέβαια το δημοσίευμα στερείται σοβαρότητας καθώς:

*          Φαίνεται η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα που παίζει με τη ζωή και την καριέρα χιλιάδων ανθρώπων. Υπουργός δηλ. να ενημερώνει για ΑΣΕΠ μέσα από το f/b τους εκπαιδευτικούς…

*          Αναγγέλλει δηλαδή πιθανόν ΑΣΕΠ για το μεθεπόμενο σχολικό έτος με ΜΟΝΟ 400 διορισμούς εκπαιδευτικών! Δηλ. σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση τόσο με τα κενά που υπάρχουν  θα υπάρχουν τότε στην εκπαίδευση, όσο και με το κόστος που θα έχει ένα τέτοιος ΑΣΕΠ. Θα είναι ο πρώτος μετά το 2009 και θα έχει σίγουρα εξαψήφιο αριθμό αιτήσεων διαγωνιζομένων.

*          Φανταστείτε την αναλογία των χιλιάδων υποψηφίων έναντι των θέσεων που προσφέρονται για διορισμό.

*          Ακόμη υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια: Το σχολικό έτος 2014 -2015, θα έχουν γίνει βουλευτικές εκλογές και πιθανόν να μην υπάρχει η ίδια κυβέρνηση και σίγουρα ο ίδιος υπουργός παιδείας…

https://www.e-mesara.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...