Home / HEADER-NEWS / Κοινωνικό Φροντιστήριο για μεταξεταστέους στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Κοινωνικό Φροντιστήριο για μεταξεταστέους στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε: 9:15 πμ Αύγουστος 10th, 2014  


koinonikofront

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου με ελλιπή παρακολούθηση μαθημάτων ή χαμηλή βαθμολογική επίδοση θα λειτουργήσει για μια ακόμη χρονιά το «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης Τα βοηθητικά μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού, που εξετάζουν ασφαλή αντικειμενικά κριτήρια (Ε1, Ε2 , Ε9, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 και θα γίνονται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ, Καρτάλη 2 (δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ) καθημερινά 600 – 800 το απόγευμα. Όσοι από τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αβραμίδη Παρασκευά, καθημερινά τις εργάσιμες ώρες στο τηλέφωνο 2551026298.

Επίσης το «Πολυκοινωνικό» (ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ) κάνει έκκληση σ’ όσους μαθητές δεν χρειάζονται τα παλιά τους σχολικά βοηθήματα να τα φέρουν στο ΚΕΠΑΚΥ (Καρτάλη 2, παραδίπλα στο 5ο Γυμνάσιο) Προκειμένου να δοθούν από Σεπτέμβριο σε μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...