Home / HEADER-NEWS / International Publishers Exhibition Autumn 14 – Press Release (Θεσσαλονίκη 30-31/8)

International Publishers Exhibition Autumn 14 – Press Release (Θεσσαλονίκη 30-31/8)

Δημοσιεύτηκε: 9:17 πμ Αύγουστος 28th, 2014  


IP NEW

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Autumn 14 International Publishers Exhibition (IPE)

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

            Την πλειοψηφία των πλέον αναγνωρισμένων ελληνικών και ξένων εκδοτικών οίκων, τους σημαντικότερους εξεταστικούς φορείς καθώς και πληθώρα εταιρειών πργραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών θα φιλοξενήσει η Autumn 14 International Publishers Exhibition στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση βιβλίου και τα σεμινάρια θα διαρκέσουν δύο ημέρες, το Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014, 10.00 – 18.00 και την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014, 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET.

Αναγνωρίζοντας την βασική ανάγκη του κλάδου για συνεχή εξέλιξη κι ανάπτυξη, θα πραγματοποιηθούν 31 σεμινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς ομιλητές κι επιμορφωτές καθηγητών. Διακεκριμένοι εκδότες, εκπρόσωποι των εξεταστικών φορέων, συγγραφείς κι εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγμα της εποχής, προσφέροντας περισσότερη γνώση, περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες εναλλακτικές. Το φάσμα των θεμάτων που θα απασχολήσουν όπως πάντα θα είναι ευρύ, στοχεύοντας από τη δυσλεξία και τις μαθησιακές δυσκολίες (με παρουσίαση και σεμινάριο από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και την Dr. Anne Margaret Smith αντίστοιχα) έως την αξία των κλασικών ασκήσεων (με σεμινάριο από την Dr. Hanna Kryszewska).

Οι ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν περισσότερες απόψεις, ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα του χώρου και τις ολοένα αναπτυσσόμενες προκλήσεις του κλάδου τους, μέσα από τον καθιερωμένο πλέον θεσμό της ομάδας συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, 10.30, με συντονίστρια την Κα. Ανδρομάχη Αβραμοπούλου.

Η είσοδος στην IPE, το κορυφαίο γεγονός ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Βόρειο Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.

Εσωκλείουμε ένα πρόγραμμα.

 

IPE Photo Autumn 14


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...