Home / Featured / Ανακοίνωση για τη σύσταση Ένωσης Αναπληρωτών Δασκάλων

Ανακοίνωση για τη σύσταση Ένωσης Αναπληρωτών Δασκάλων

Δημοσιεύτηκε: 6:06 μμ Αύγουστος 5th, 2014  


letter
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται πως ομάδα αναπληρωτών δασκάλων προχωρά στη σύσταση Ένωσης Αναπληρωτών Δασκάλων η οποία δεν θα έχει πολιτικό και οικονομικό χαρακτήρα. Σκοπός της ομάδας μας είναι να γίνει προσπάθεια να συσπειρωθούνε όλοι/όλες οι αναπληρωτές δάσκαλοι/ες Γενικής Αγωγής με στόχους να προαχθούν τα συμφέροντα μας, να συσπειρωθούμε και να ακουστούν πιο δυνατά οι φωνές μας, η ενημέρωση και η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των μελών καθώς και η αντιμετώπιση των σοβαρότατων προβλημάτων.
Η ομάδα μας θα δραστηριοποιείται και θα συνεργάζεται σύμφωνα με τις δραστηριότητες της ΔΟΕ και των τοπικών συλλόγων δασκάλων και νηπιαγωγών, πέρα των κομματικών παρατάξεων. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε την διάσπαση των εκπαιδευτικών σε κλάδους ή σε μόνιμους και αναπληρωτές.
Βασικά αιτήματά μας είναι η ολική κατάργηση του νόμου 3848/2010 και κάλυψη όλων των οργανικών κενών με μόνιμους διορισμούς Για τους παραπάνω λόγους σας γνωστοποιούμε ότι την Τριτη 19 την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των ενδιαφερομένων στα γραφεία της ΔΟΕ. Συνάδελφοι/φισσες ας ενώσουμε τις φωνές και τη δύναμη μας ενάντια στα προβλήματα του κλάδου μας. Σας καλούμε όλους/όλες να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.
ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ (ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ):
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
ΤΣΑΜΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΡΙΦΤΗ ΧΑΡΑ
ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...