Home / HEADER-NEWS / Τελικός πίνακας οργανικών κενών και πλεονασμάτων του ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας, για μεταθέσεις

Τελικός πίνακας οργανικών κενών και πλεονασμάτων του ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας, για μεταθέσεις

Δημοσιεύτηκε: 7:32 μμ Ιούλιος 1st, 2014  


metatheseis

Τελικός πίνακας οργανικών κενών και πλεονασμάτων του ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας, για μεταθέσεις.

Από τους αιρετούς Παύλο Αντωνόπουλο – Θοδωρή Μαλαγάρη

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Όπως είχαμε υποσχεθεί πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώνουμε τον τελικό πίνακα με τα οργανικά κενά και πλεονάσματα κατά ειδικότητα, που στείλαμε στις 30/6/2014 στο Υπουργείο Παιδείας.

Είναι περιττό να τονισθεί ότι το Υπουργείο «δεν δεσμεύεται» από τον πίνακα αυτόν, και θα κάνει τις μεταθέσεις που εκείνο επιθυμεί. Τουλάχιστον αυτή την πρακτική έχει ακολουθήσει, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ακυρώνοντας στην πράξη τα υπηρεσιακά συμβούλια. Ιδιαίτερα εφέτος, που πιστεύει – εντελώς λανθασμένα – ότι μπορεί μέσω του my school να έχει πλήρη εικόνα των σχολείων της εκάστοτε διεύθυνσης. Σε καμία όμως περίπτωση το σύστημα αυτό δεν μπορεί να γνωρίζει τις ιδιομορφίες των διαφόρων περιοχών και τις πραγματικές ανάγκες για τη λειτουργία των σχολείων, σε συνδυασμό μάλιστα με τα λειτουργικά κενά.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ΠΥΣΔΕ της Α΄ Αθήνας είναι πλέον υποχρεωμένο να περιμένει την ανακοίνωση των μεταθέσεων, προκειμένου να αρχίσει τις διάφορες τοποθετήσεις συναδέλφων που είναι από μετάθεση, ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, για βελτίωση θέσης και τον υπολογισμό των υπεραριθμιών.

Σας ενημερώνουμε ότι στον φετινό υπολογισμό των οργανικών κενών και πλεονασμάτων, με έγγραφο που στάλθηκε από το Υπουργείο Παιδείας (30/6/2014), συμπεριλαμβάνονται τώρα, και όχι το Σεπτέμβρη,  και τα τέσσερα συγχωνευθέντα σχολεία της περιοχής μας (1ο με 2ο Λύκειο Υμηττού, 1ο με 2ο Γυμνάσιο Υμηττού).

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την ανακοίνωση των μεταθέσεων, το Γραφείο Προσωπικού θα υπολογίσει τα μόρια των αιτούντων ώστε να περιορίσει όσο το δυνατόν τη φετινή μεγάλη καθυστέρηση.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για κάθε δυνατή διευκρίνιση και ενημέρωσή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι αιρετοί από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στο ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας

Αντωνόπουλος Παύλος – Μαλαγάρης Θοδωρής

 



 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...