Home / HEADER-NEWS / My name is Thodoris Zagorakis and I will make you proud

My name is Thodoris Zagorakis and I will make you proud

Δημοσιεύτηκε: 2:03 μμ Ιούλιος 19th, 2014  


zagorakis-460x306

 

Ακόμη ένας Ιούλιος της ζωής μου είναι συνδεδεμένος με πυρετώδη προετοιμασία. Μόνο που αυτή η προετοιμασία δεν περιλαμβάνει τρέξιμο, ιδρώτα, ασκήσεις με μπάλα και τακτική αλλά past papers, reading, writing, use of english και listening. Ο Νοέμβριος πλησιάζει απειλητικά και πρέπει να είμαι πανέτοιμος για τις εξετάσεις του Lower για να κάνω περήφανο τον κύριο Σαμαρά που με εμπιστεύτηκε, τοποθετώντας με στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ομολογώ ότι τα περίμενα πιο εύκολα τα πράγματα. Άλλωστε από το πέρασμα μου στη Λέστερ είχα μάθει μερικές λέξεις στα εγγλέζικα. Move, run, defence, pass the ball και why ref πίστευα πως ήταν αρκετά για να ανταπεξέλθω στις Βρυξέλλες ωστόσο προσγειώθηκα απότομα όταν διαπίστωσα πως στην Ευρωβουλή μιλάνε για νόμους, διατάξεις του συντάγματος, συνθήκες και ανθρώπινα δικαιώματα, κι όλα αυτά στα αγγλικά. Ούτε στα ελληνικά δεν τα ξέρω αυτά καλά-καλά ρε παιδιά. Ακόμα θυμάμαι την ντροπή μου όταν ο πρόεδρος Σουλτς με ρώτησε κάτι κι εγώ τον κοιτούσα σαν χάνος, επαναλαμβάνοντας απλά το όνομά μου.

Όταν όμως έχεις σηκώσει ολόκληρο Euro πεισμώνεις, δεν το βάζεις κάτω εύκολα. Έτσι, όπου κι αν βρίσκομαι έχω μαζί μου τα βιβλία μου και μελετάω και νομίζω πως έχω αρχίσει και γίνομαι πολύ καλύτερος. Ειδικά στο listening πετάω, θα μου πεις εδώ καταλάβαινα τι μου έλεγε ο Χαριστέας, σε μερικές αγγλικές φράσεις θα κολλήσω; Λίγο παλούκια τα έχω βρει με τα idioms και το past perfect αλλά πιστεύω θα τα μάθω κι αυτά. Όσο κι αν τσαντίζεται η Ιωάννα που πάμε για μπάνιο στη Χαλκιδική κι εγώ μελετάω past papers, είναι χρέος μου προς τον ελληνικό λαό να βγω MVP και στο Ευρωκοινοβούλιο. Ελπίζω να πέσουν βατά και να με ρωτήσουν κάτι για αθλητικά στο speaking και το Lower το έχω στο τσεπάκι μου.

My name is Thodoris Zagorakis and I will make you proud.

https://www.tokoulouri.com/opinions/lowest/

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...