Τελευταία Νέα

Κυριακή, 11/04/2021, 13:52


Home / HEADER-NEWS / Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων από την επιμόρφωση Β’ επιπέδου στις νέες τεχνολογίες

Διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό των εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων από την επιμόρφωση Β’ επιπέδου στις νέες τεχνολογίες

Δημοσιεύτηκε: 9:01 πμ Ιούλιος 6th, 2014  


5epal

Αποκλεισμός εκπαιδευτικών Τεχνικών Ειδικοτήτων από την επιμόρφωση Β’ επιπέδου στις νέες τεχνολογίες

Οι καθηγητές ειδικοτήτων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας διαμαρτυρόμαστε για τον αποκλεισμό μας από την επιμόρφωση Β” επιπέδου, στις νέες τεχνολογίες.

O ΟΕΠΕΚ  σαν φορέας υλοποίησης του έργου της επιμόρφωσης Β΄ επιπέδου παρά τις  υποσχέσεις του ότι θα υπήρχε πρόβλεψη επιμόρφωσης και για τους καθηγητές των τεχνικών ειδικοτήτων, δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις του, αποκλείοντας και βάζοντας στο περιθώριο όλους τους συναδέλφους των τεχνικών και επαγγελματικών μαθημάτων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τι θα γίνει με τη δια ζώσης διδασκαλία στα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Οι εκπαιδευτικοί της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης παραμερίζονται και εφαρμόζονται τα προγράμματα επιμόρφωσης μόνο σε κατηγορίες εκπαιδευτικών, κυρίως γενικών μαθημάτων.

H αναγκαιότητα επιμόρφωσης όλων των εκπαιδευτικών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης είναι άμεση, προκειμένου να διευκολυνθεί και να γίνει πιο αποδοτικό το διδακτικό και εργαστηριακό έργο των συναδέλφων τεχνικών ειδικοτήτων προς όφελος των μαθητών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Οι συντελεστές της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για Στρατό, Σώματα Ασφαλείας και ΑΣΤΕ

Θεωρούμε, ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα επιμόρφωσης στους καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων, γιατί αυτοί επωμίζονται εργαστηριακό και εξειδικευμένο γνωστικό αντικείμενο, που καθιστά επιβεβλημένη την επιμόρφωση τους με αντίστοιχο λογισμικό ειδικοτήτων, ώστε να μη νοιώθουν έντονα το αίσθημα απαξίωσης και περιθωριοποίησης.
Ζητούμε να δημιουργηθούν άμεσα οι προϋποθέσεις συμμετοχής όλων των εκπαιδευτικών στη διαδικασία πιστοποίησης Β” επιπέδου.
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Οδηγίες προς αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην αίτησή τους για το Voucher των 200 ευρώ

Οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το ...