Home / HEADER-NEWS / Βρέθηκε η λύση για να μην χάνονται μαθήματα μέχρι να τοποθετηθούν οι εκπαιδευτικοί

Βρέθηκε η λύση για να μην χάνονται μαθήματα μέχρι να τοποθετηθούν οι εκπαιδευτικοί

Δημοσιεύτηκε: 6:00 μμ Ιούλιος 11th, 2014  


psifiako
Μέσω επέκτασης της ψηφιακής διδασκαλίας μελετά να περιορίσει την ανάγκη για μετεγγραφές του χρόνου ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος!
Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», ο κ. Λοβέρδος έχει δεχθεί ήδη εισηγήσεις από εκπαιδευτικά ιδρύματα, ιδίως της περιφέρειας, που διατείνονται ότι είναι εφικτό να επεκταθεί η ψηφιακή διδασκαλία σε φοιτητές οι οποίοι θα παρακολουθούν μαθήματα από το σπίτι τους και θα πηγαίνουν στα πανεπιστήμια σε προεπιλεγμένα διαστήματα για τα εργαστήρια, τις εξετάσεις και τις επαφές με τους καθηγητές τους! Μάλιστα η σκέψη αυτή μπορεί να έχει εφαρμογή και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έτσι ώστε σε πολλά χωριά που λείπουν για ένα διάστημα εκπαιδευτικοί να μη χάνονται μαθήματα μέχρι να φτάσουν, αλλά να διδάσκονται εξ αποστάσεως!
Οσο για φέτος, η αναμενόμενη ανισορροπία που θα προκύψει με τον υπερπληθυσμό στα κεντρικά ιδρύματα και την αποψίλωση στα περιφερειακά, εφόσον δεν υπάρχουν πρόσθετοι πόροι θα αντιμετωπιστεί αναγκαστικά με ανακατανομή των κονδυλίων, υπέρ των κεντρικών ιδρυμάτων βεβαίως.
…………………………………………………………………………………………………

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...