Home / HEADER-NEWS / ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Π.Ε. ΠΑΤΡΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Π.Ε. ΠΑΤΡΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσιεύτηκε: 6:47 πμ Ιούλιος 1st, 2014  


daskalos-kentriki

Στη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στις 30-6-2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου 2014, με την εξής σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σταυρογιαννόπουλος Τάσος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυπραίος Μανόλης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σκεπετάρης Ηλίας
ΤΑΜΙΑΣ: Χάιδος Κώστας
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αγγελόπουλος Άγγελος
ΜΕΛΗ: Αγραπίδης Αντώνης
Θεοχάρης Δημήτρης
Παλαρμάς Στέλιος
Πασσάς Βαγγέλης
Η συγκρότηση του προεδρείου του ΔΣ του Συλλόγου έγινε με αντιπροσωπευτικό – αναλογικό διαπαραταξιακό τρόπο με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου 2014. Οι παρατάξεις στη τρίτη συνεδρίαση αποδέχτηκαν ότι να συγκροτηθεί με αυτόν τον τρόπο και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου που προβλέπει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα, Ταμία και Ειδικό Γραμματέα οι θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Ειδικού Γραμματέα καλύφθηκαν αναλογικά σύμφωνα με την εκλογική σειρά των παρατάξεων.Τα μέλη του ΠΑΜΕ, στο οποίο αναλογούσε η θέση του Ταμία, αρνήθηκαν αυτή τη θέση με την αιτιολογία ότι 1) δεν είναι θέση του προεδρείου η θέση του Ταμία και 2) ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα αυτά. Έτσι μετά τις αρνήσεις των Αγραπίδη Αντώνη (ΔΑΚΕ) και Πασσά Βαγγέλη (Αριστερό Ενωτικό Σχήμα) για τη θέση αυτή με την αιτιολογία ότι αυτή η θέση ανήκει στο ΠΑΜΕ και στα πλαίσια του ισχυρισμού τους για διαπαραταξιακό προεδρείο δεν τους ανήκει εκλογικά, η θέση καταλήφθηκε (;;;) από το μέλος της ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) Κώστα Χάιδο.
Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί και απορριφθεί από το ΠΑΜΕ η πρόταση συγκρότησης προγραμματικού προεδρείου από Αριστερό Ενωτικό Σχήμα (2) –ΠΑΜΕ (2) – και Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών(1) με πρόεδρο τον Μανόλη Κυπραίο. Στην πρόταση αυτή συμφωνούσε και η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...